Irodai munkalehetőségek

A Vitéz Kürtős immár 16 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának. Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja mindezt. E nemes feladatok magasszínvonalú adminisztrációjához keresünk most irodai munkatársakat!

Ahhoz, hogy a Vitéz Kürtős a lehető legjobb minőségben készíthesse messze híres kürtőskalácsait és végezhesse küldetését, szükség van egy célorientált háttércsapatra, akik a megfelelő adminisztrációs feladatokat ellátva nyújtanak a csapatnak biztonságos hátteret a működéshez. Ide keressük új irodai kollégánikat!

Két nyitott poziciónk van: Irodavezető és Ügyfélszolgálati asszisztens

A Vitéz Kürtős célja: megismertetni a kürtőskalácsot az egész világgal, hogy egyszer úgy emlegessék a kürtőskalácsot magyar termékként, minta az olaszok pizzáját vagy a franciák croissantját. Küldetésünk: megédesíteni az életet: ízzel, élménnyel.

Légy hát TE is lelkes kis csapatunk tagja!

Olyan kollégákat keresünk, aki nem csak azért akarnak dolgozni, hogy legyen miből fizetni a számlákat, hanem akik hosszútávon egy biztos hátterű, értéket teremtő céghez szeretnének tartozni. Természetesen örülünk, ha az új kollégák tapasztaltak irodai, adminisztrációs munkában, de fontosabb a tanulni akarás, a lelkesedés és az elköteleződés a küldetésünk iránt.

Munkavégzés helye: Budapest, 16. kerület, József utcai telephelyünk
Munkaidő: napi 8 óra, hétfőtől - péntekig

Amiért jó nálunk dolgozni:
Tanulási és fejlődési lehetőség, lelkes munkaközösség, jó csapat, családias hangulat, izgalmas, kreatív projektek.
Versenyképes fizetés + SZÉP kártya + BKV bérlet + éves bónuszok és persze kürtőskalács minden mennyiségben.

Amiért Téged részesíthetünk előnybe:
Ha mosolygós és kedves vagy, precíz és alázatos a munkádban. Jó, ha eltudod magyarázni egy külföldinek, hogy mi a kürtőskalács, de fontosabb, hogy a legfőbb tulajdonságod a becsületesség, a megbízhatóság és a szorgalom.

1. Irodavezető

Fő feladatok:
Az irodai kollégák koordinálása, irányítása
Pénzügyek nyilvántartása, ellenőrzése, elszámoltatása
Könyvelési anyagok előkészítése
Napi működéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok

2. Ügyfélszolgálati asszisztens

Fő feladatok:
Ügyfélszolgálati feladatok ellátása, ajánlatok készítése
Be- és kimenő számlák kezelése
Eszköznyilvántartás, leltár készítése
Egyéb adminisztratív teendők ellátása


Fényképes önéletrajzod és motivációs leveled - a betölteni kivánt pozició megjelölésével - várjuk az info@vitezkurtos.hu emailcímre.

Vitéz Kürtős csapata