Nagy nyári készletkisöprés

Az idei nyár főleg az itthon nyaralásról, így a nagy kertipartikról és a grillezésekről szól. És nem csak ez a pandémia következménye, hanem az is, hogy a karantén ideje alatt a termék raktárunk átesett egy nagy rendrakáson, így sok kürtőskalács sütő eszközünk került még elő. Ezért most nagy nyári készletkisöprést hirdetünk: a készlet erejéig 30-70%-os kedvezménnyel kínáljuk grill és kürtőskalács sütő termékeinket!

A nagy telephely felújításunk alatt sok saját termékünk és azok alkatrészei előkerültek még, és bár korábban azt hirdettük, hogy az otthoni kürtőskalács sütő eszközünkből készlet hiány van, most mégis össze tudtunk rakni néhány terméket - igaz nem vadiúj állapotút, de pont ezért csökkentettük az árát is.

Bake'n'Roll Féláron!
Vannak olyan kürtőskalács sütőink, amelyeket különböző bemutatókon és workshopokon, illetve a Kürtőskalács Fesztiválon használtunk többször. Nagyszerűen működnek, csak látszanak rajta a sütés jelei, illetve nincsen meg az eredeti csomagolása, de mindnen tartozéka, kelléke hiánytalan és 100%-ban működik. És mivel az új Bake'n'Roll készlet csak év végére várható jóval magasabb áron, így úgy döntöttünk, hogy ezeket a csomagolás nélküli sütőket 50% kedvezménnyel kínáljuk az érdeklődöknek.

Elfogyott!

Grillrács 30%-os kedvezménnyel!

A saját fejlesztésű grillrácsot kimondottan Bake'n'roll otthoni kürtőskalács sütőhöz terveztük, annak a kelléke, mely segítségével a kürtőskalácson kívül, nem csak különböző húsokat, zöldségeket lehet grillezni, hanem sütni, főzni is tudnak vele a Bake'n'Roll-on!

Most 30%-os árengedménnyel megrendelhető itt:
http://vitezkurtos.hu/termekeink/7-bake-n-roll-kurtoskalacs-suto/135-grillracs

Kürtőskalács Sütőfák 30% kedvezménnyel

A Kürtőskalács sütőfáink nem csak a Bakenroll otthoni kürtőskalács sütőhöz használhatóak, de külön más típúsú grillező felett is lehet vele kürtőskalácsot sütni kézzel. 1-es és 2-es csomagolásban is kaphatóak, utóbbiban már képes recept is található, két nyelven (angol, magyar). Kiváló ajándék lehet.

Most 30%-os árengedménnyel megrendelhetőek itt:
http://vitezkurtos.hu/termekeink/3-sutes-kiegeszitok/197-kurtoskalacs-sutofak-recepttel
http://vitezkurtos.hu/termekeink/3-sutes-kiegeszitok/107-sutofa


Kürtőskalács Sütőrudak 50% kedvezménnyel!

Saját fejlesztésű termékünk, mellyel megosztjuk a kürtőskalács receptet is - a Kürtőskalács Fesztiválról is jól ismert kürtősfánk sütésére alkalmas olajban vagy sütőben!
A Sütőrudak több nyelven is kapható (magyar, angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz, román) nagyon jó ajándék, külföldi vendégek is imádják.
A csomagban lépésről-lépésre és fotókkal illusztrált kürtőskalács recept is található.

Most 50%-os árengedménnyel megrendelhető itt:
http://vitezkurtos.hu/termekeink/3-sutes-kiegeszitok/122-kurtosfank-sutorudak-magyar


Koppantó 70%-os kedvezménnyel!

A Bakenroll otthoni kürtőskalács sütő kelléke. Két sütőrúd megtartására alkalmas koppantó rönk. A sütőről levett sütőrudat kalácsostól helyezze a rönkre, majd pár perc múlva koppantsa le. A kalács le fog csúszni a sütőfáról.

Most 70%-os árengedménnyel megrendelhető itt:
http://vitezkurtos.hu/termekeink/7-bake-n-roll-kurtoskalacs-suto/155-koppanto