Kürtőskalács készítés mesterfokon

A Vitéz Kürtős immár 16 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának, Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztiivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja mindezt. Légy te is a kürtőskalács készítés nagy mesterei között!

A Vitéz Kürtős célja: megismertetni a kürtőskalácsot az egész világgal. Küldetésünk: megédesíteni az életet: ízzel, élménnyel.
Légy hát TE is lelkes kis csapatunk tagja!

Amiért érdemes nálunk dolgozni:
1. az ország egyik legizgalmasabb és a leglátogatottabb helyén dolgozhatsz: az Állatkerti üzletünkben, vagy a Holnemvolt Várban, az Édes Mackóban, Budapest első kürtőskalács-cukrászdájában. (ingyenes belépő az Állatkertbe) vagy az ország legjobb, legszínvonalasabb rendezvényein.
2. részt vehetsz egy több mint 250 éves múltú, egyszerre erdélyi, székely és magyar hagyományos termék, a kürtőskalács népszerűsítésében. (bármennyit fogyaszthatsz is belőle)
3. rugalmasan jó feltételek: heti 4-5 nap munka, napi 10-12 órás műszak, 1000 Ft. és 1800 Ft. közötti órabér (alap órabér plusz teljesítmény orientált bónusz órabér)

Bővebb információ a kürtőskalács készítő munkáról

Légy Te is a kiválasztottak között! Érjük el együtt azt, hogy egyszer majd a kürtőskalácsot úgy emlegesség magyar termékként, mint az olaszok pizzáját vagy a franciák croissantját!

Várjuk jelentkezésed!
A Vitéz Kürtős csapata

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével lehet:
Kérjük, minden mezőt tölts ki, és csatold az önéletrajzod!

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Hol hallottál az állásról?

Miért döntöttél a jelentkezés mellett?

Önéletrajz (PDF)


Array ( )