Édes Mackó kürtőskalács sütöde

Nemsokára megnyílik Budapesten Állatkert új mesebirodalma, a Holnemvolt Vár (a volt Vidámpark területén), és benne egy merőben új üzletünk, az Édes Mackó büfé, ahol nem csak kürtőskalácsot fogunk készíteni, hanem kürtőskalácsból készült desszert különlegességeket is, de árusítani fogunk mellette kávét, üdítőt, és mindenféle gyerekeknek való tejtermékeket is

Ide keressük a Vitéz Kürtős csapatát bővítő 10 fős személyzetet.

Alapvetően kürtőskalács készítésre keresünk új munkaerőt, ám ha valaki az eladásban jó, akkor az eladói munkakör a neki való (3 fő), ha valaki szeret cukrászkodni, tésztával dolgozni (3 fő), akkor a háttér munka lesz az érdekes számára, ha valaki inkább csak a sütéssel foglalkozna (2 fő), akkor neki premier plánban a fő kürtőskalács sütő a megfelelő pozició. Továbbá keresünk ugyan ide takarítónőt (2 fő) is.

A Vitéz Kürtős célja: megismertetni a kürtőskalácsot az egész világgal. Küldetésünk: megédesíteni az életet: ízzel, élménnyel.
Legyen hát Ön is lelkes kis csapatunk tagja!

Amiért érdemes nálunk dolgozni:
1. az ország egyik legizgalmasabb és a leglátogatottabb helyén dolgozhat: az Állatkertben és ezenbelül a Holnemvolt Várban, Budapest első kürtőskalács-cukrászdájában. (ingyenes belépő az Állatkertbe)
2. részt vesz egy több mint 250 éves múltú, egyszerre erdélyi, székely és magyar hagyományos termék, a kürtőskalács népszerűsítésében. (bármennyit fogyaszthat is belőle)
3. rugalmasan jó feltételek: heti 4 nap munka, napi 10-12 órás műszak, 900 Ft. és 1600 Ft. közötti órabér (alap órabér plusz teljesítmény orientált bónusz órabér)

Bővebb információ a kürtőskalács készítő munkáról

Legyen Ön is a kiválasztottak között! Érjük el együtt azt, hogy egyszer majd a kürtőskalácsot úgy emlegesség magyar termékként, mint az olaszok pizzáját vagy a franciák croissantját!

Várjuk jelentkezését!
A Vitéz Kürtős csapata

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével lehet:
Kérjük, minden mezőt tölts ki, és csatold az önéletrajzod!

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Hol hallottál az állásról?

Miért döntöttél a jelentkezés mellett?

Önéletrajz (PDF)


Array ( )