Kürtőskalács készítés mesterfokon

A Vitéz Kürtős immár 16 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának, Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztiivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja mindezt. Légy te is a kürtőskalács készítés nagy mesterei között!

Olyan kollégákat keresünk, akik nem csak azért akarnak dolgozni, hogy legyen miből fizetni a számlákat, hanem akik akár rövid-, akár hosszútávon megtalálják nálunk az éppen aktuális életszakaszának megfelelő kihívást. Nálunk nem számít, hogy van-e bármiben tapasztalatod, a kürtőskalács készítés tanulható, ezért fontosabb a tanulni akarás, a lelkesedés, vagy hogy mosolygós ember légy.

A munka pedig csak annyi, hogy sok-sok vágyakozó kis és nagy embernek készítünk nagyon finom kürtőskalácsot. Cserébe a vásárlóktól nagyon sok hálát, mosolyt kapunk, a csapattagoktól bátorítást és munkakedvet, a cégtől pedig jó fizetést.

Igaz, hogy emiatt néha a hétvégék is foglaltak lesznek, de hétközben bőven van pihenő idő, és a Vitéz Kürtős csapatában részese lehetsz a kürtőskalács világhírűvé válásának.

Amiért jó nálunk dolgozni:
Tanulási és fejlődési lehetőség, lelkes munkaközösség, jó csapat, belföldi és külföldi utazások, izgalmas, kreatív projektek. Versenyképes órabér + SZÉP kártya + BKV bérlet + éves bónuszok.

Amiért Téged választhatjuk:
Akarsz tanulni, fejlődni, lelkesedsz a székely-magyar kultúra és gasztronómia iránt és szeretsz adni a világnak. Ugyanakkor keményfából faragtak, szeretsz dolgozni, rugalmasan és könnyen alkalmazkodsz.

Amiért Téged részesíthetünk előnybe:
Ha mosolygós és kedves vagy, szeretsz beszélgetni az emberekkel. Jó, ha eltudpd magyarázni a külföldieknek merre van a Hetedhét palota, de fontosabb, ha a legfőbb tulajdonságod a becsületesség, kedvesség és a szorgalom.

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével lehet:
Kérjük, minden mezőt tölts ki, és csatold az önéletrajzod!

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Hol hallottál az állásról?

Miért döntöttél a jelentkezés mellett?

Önéletrajz (PDF)


Array ( )