Valentin hétvége az Édes Mackóban

2020. február 6.

Be our Valentine! jeligével Valentin nap alkalmából a Vitéz Kürtősnél az egész hétvége a szerelem jegyében telik. Lesznek különleges afrodiziákum kürtőskalácsok: csokicseppes, cappuccsinós és passion fruit ízben, de invitálunk egy Valentin Napi Páros Menüre is az Édes Mackó cukrászdába.

Közérdekű közlemény

Irodai munkalehetőségek

2020. február 5.

A Vitéz Kürtős immár 16 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának. Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja mindezt. E nemes feladatok magasszínvonalú adminisztrációjához keresünk most irodai munkatársakat!

Top 5 karácsonyi vásár és + 2 vidéki ajánlat

2019. december 12.

Még csak két hét és itt a karácsony, ideje lassítani egy kicsit, hogy töltődjünk az adventi csodákkal: sétáljunk a fényárban úszó Fashion Streeten, korcsolyázzunk a gyerekekkel a Bazilikánál, vagy forralt borozzunk barátainkkal a Vörösmarty téren. Íme a legjobb karácsonyi vásárok részeletei:

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Bake'n'Roll

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra.

Online rendelhető

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Ára: 1590 Ft

db
Online rendelhető

Valentin napi kürtőskalács

Kürtőskalácsok

Vitéz Kürtős Love-csomag! 1 db különleges málnás ízesítésű kürtőskalács Valentin-napi díszcsomagolásban.

Online rendelhető