Valentin-napi kürtőskalács!

2018. február 8.

Arra gondoltunk, hogy e különleges nap alkalmával a legkülönlegesebb kürtőskalácsunkat kínáljuk a különleges személyeknek: küldjön kedvesének valentin-napi kürtőskalácsot, egy málnás csodát exkluzív csomagolásban!

Kedvezmény kupon 2018
Kürtőskalács készítő munka

Felpörgetjük a kürtőskalács házhozszállítást!

2018. február 1.

Több mint 7 éve szállítjuk házhoz Budapest területén a faszénparázson sült kürtőskalácsot. Idén kicsit felpörgetjük ezt: legyen szó szülinapról, céges megbeszélésről vagy egy sima csajos délutánról 1000 Ft. kedvezmény kupont ajánlunk minden rendeléshez. Csak februárban!

2017 legszebb karácsonyi vásárai

2017. november 8.

Lassan ránk köszönt Advent első vasárnapja, így végre megnyitja kapuit az összes karácsonyi vásár! Igaz a Vörösmarty téri, a Fővám téri és a Városháza Parki adventi vásárt már több hete csodálhatjuk, november végén a Bazilikánál is kigyúltak a fények és mára már Győr, Szentendre és Hévíz városa is karácsonyi színekbe öltözött. A Vitéz Kürtős pedig mindenhol ünnepi hangulatban és a hagyományos ízesítések mellett különleges kürtőskalácsokkal várja a látogatókat.

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Kürtősfánk sütőrudak (magyar)

Sütés kiegészítők

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető

Bake'n'Roll

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra.

Ára: 39900 Ft

db
Online rendelhető

Bake'n'Roll használt

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Egyszer használt faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra...

Ára: 29900 Ft

db
Online rendelhető