Top 5+2 karácsonyi vásár

2016. november 27.

Advent első vasárnapjára szép lassan megnyitott az összes neves karácsonyi vásár. Legyen szó a Vörösmarty téri kavalkádról, a Győri adventről, vagy a Gresham Palota karácsonyi vásáráról a Vitéz Kürtős mindenhol ünnepi hangulatban és a hagyományos ízesítések mellett különleges fűszerezésű kürtőskalácsokkal várja a látogatókat. Íme a legjobb adventi vásárok: 5+2 ajánlat

Vitéz Kürtős Törzsvásárlói Kártya

4. Kürtőskalács Fesztivál képekben és számokban

2016. október 26.

"Kalács a kabátja és a közepe kürtő, Isten szekerének kereke kürtőskalács, azon gurul az égbe, hogy jó falatot vigyen a szentek elébe..." - szólt negyedszerre is az Indygo dala a Kürtősfeszt nyitónapján! Aztán csak gyűltek és gyűltek az emberek, míg nem közel 30000 látogató, és több mint 30000 kürtőskalács készült ezen a hétvégén.

4. Kürtőskalács Fesztivál - az új hungarikum ünnep!

2016. szeptember 28.

Jön a 4. Kürtőskalács Fesztivál október 7. és 9. között a Vajdahunyadváránál. Kürtőskalács számos méret, forma és ízvariációban, koncertek, gyermek-liget, faszénen sült ételek udvara és nagy közös kürtőskalács sütés várja a látogatókat. Kürtöld világgá: Kürtőskalács-csodakalács!

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Minőségi hargitai faszén, bükkfából, praktikus, füles papírtasakban.

Ára: 990 Ft

db
Online rendelhető

Bake n Roll

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra.

Ára: 34900 Ft

db
Online rendelhető

Otthoni ízek

Sütés kiegészítők

A Vitéz Kürtős Team 50 + 2 kedvenc receptje Erdély szívéből.

Ára: 1990 Ft

db
Online rendelhető