Két kürtőskalácsot rendel? Máris visszük!

2018. március 14.

Sokak vágyát teljesítjük most azzal, hogy március 19-től már két db faszénparázson sült kürtősklácsot is házhoz szállítunk egész Budapest területén. Eddig a minimális rendelés a 4 darab volt, ami többeknek soknak bizonyult. De mostantól ez már nem akadály... Rendeljen két kürtőskalácsot bárhova Budapesten és mi még melegen szállítjuk!

Kürtőskalács készítő munka
Törzsvásárlói kártya

1+1 Családi hétvége Csillagváron!

2018. március 5.

Egy a tied, egy a kié? 1+1 ajándék Családi hétvégénkre hívunk a 3. kerületi Csillagvár Bevásárlóközponti üzletünkbe, ahol a hagyományos kürtőskalácsokat mellett a különleges ízesítésű: málnás, csokicseppes és kappucsinós kürtősöket is 1+1 ajándék akció keretében ajánljuk.

Málnásan Boldog Nőnapot!

2018. március 4.

Folyatatjuk a különleges napokra szánt exkluzív csomag házhozszállításunkat. A Nőnapot hivatalosan több mint negyven éve ünnepeljük március 8-án, ám már egy évszázada az egyik legszebb ünnepünk. E különleges nap alkalmával ismét a legkülönlegesebb kürtőskalácsunkat kínáljuk a különleges Nőknek: küldjön Ön is nő ismerőseinek Nőnap alkalmából egy málnás csodát!

"Köszönjük a finom gluténmentes kürtöskalácsot amit a fesztiválon ettünk. Nagy örömet szereztek vele kislányomnak (aki 5 éves és 2 éve gluténmentesen étkezik)."

Jakabné Molnár Tímea | Írjon Ön is!

"Békéscsabán dolgozom a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda Bóbita csoportjában. Ajándékba kaptunk Önöktől a Gulykás-Soós család közvetítésével egy kürtöskalács sütőt. Isteni finom kalácsot készítettünk a gyerekekkel az oviban. Nagyon szépen köszönjük. Készítettünk fotókat is, szívesen továbbítom, ha szeretnék!"

Tóth Ágnes | Írjon Ön is!

További fényképek

Telefonon

06 70 415 8357

(naponta 8:00 - 18:00)

E-mailen

info@vitezkurtos.hu

(non-stop, 24/7)

Bükkfaszén 3kg

Faszén

Ára: 1290 Ft

db
Online rendelhető

Bake'n'Roll használt

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Egyszer használt faszenes parti kürtőskalácssütő szett otthoni használatra...

Ára: 29900 Ft

db
Online rendelhető

Kürtőskalács Mix

Bake n Roll kürtőskalács sütő

Alappor Kürtőskalács tészta készítéséhez

Ára: 900 Ft

db
Online rendelhető