Bukkfaszen szallito auto Balint Gaspar
Allatkert uj latavny
Edesmacko domolky daniel PRINT 002
Tihanyi haz setany 20220626 Vitez 0188
Vitez 069
Aktuális állás a Vitéz Kürtős csapatában

Árubeszerző, kiszállító munkatársat keresünk

A VITÉZ KÜRTŐS immár 21 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának és megalkotója a VITÉZ GASTRO kürtőskalács sütő eszközöknek és a BÜKKFASZÉN márkának. Árubeszerző, árukiszállító pozícióba keressünk most új munkatársunkat! Csatlakozz a Vitéz Kürtős háttércsapatához, hogy közösen sikerre vigyük a következő 20 év terveit is!

Bukkfaszen szallito auto Balint Gaspar
Pozíció: Árubeszerző, raktáros, kiszállító - olyan logisztikai munkatárs, akinek feladata a Vitéz Kürtős logisztikai rendszerének biztosítása, fejlesztése.

Több mint 21 éve készítünk kürtőskalácsot az ország számos pontján, különböző rendezvényeken, fesztiválokon, de sok céges megrendelést, workshopot is teljesítünk. Budapesten két állandó üzletünk van: egy kürtőskalács sütöde az Állatkertben, és egy kürtőskalács-cukrászda a Cirkusz mellett, valamint szezonálisan Tihanyban is működtetünk egy egységet. Mindemellett kürtőskalács sütő eszközöket fejlesztünk, és gyártunk, valamint faszenet is forgalmazunk. Az utóbbi termékeket webáruházunkban is értékesítjük, valamint kiszállítás is vállalunk termékeinkre különböző csatornákon.

Folyamatosan újítunk, fejlesztünk, azon dolgozunk, hogy a kürtőskalács szakmában és a szabadtéri vendéglátás iparágában maradandót alkossunk és a legjobbak legyünk.

Olyan munkatársat keresünk, aki biztosítja a fenti tevékenységek gördülékeny végzését: biztosítja a kürtőskalács sütéshez szükséges áru beszerzését, az üzleteink alapanyag ellátását, csomagoló anyagok, különböző alkatrészek, irodai eszközök rendelését, ezek raktározását és nyilvántartását, valamint feladata a kapcsolattartás az egységeinkkel, beszállítóinkkal, partnereinkkel.

Tihany árubeszerzés


Feladatok leírása: a legjobb alapanyagok és eszközökön túl, ötletek, javaslatok biztosítása a legfinomabb kürtőskalácsok elkészítéséhez, és egyéb egyedi fejlesztésű termékeinkhez. Kapcsolattartás az egységeinkkel, beszállítóinkkal és partnereinkkel. Raktározás, nyilvántartás. Munkakörnyezet tisztán tartása. Közvetlenül az ügyvezető igazgató alá fogsz tartozni, neki kell jelentened.

Munkád változatos: napi útiterved a cég telephelyétől, raktárain át az üzleteinkbe, a rendezvények helyszínére és partnereinkhez vezet.

Alapkövetelményeink: B kategóriás jogosítvány, jó fizikum, terhelhetőség (árumozgatás, pakolás), alapszíntű számítógép és táblázatkezelő ismeretek, budapesti helyismeret, tájékozódási készség, árubeszerzésben szerzett tapasztalat.

Elvárásaink: becsületesség, pontosság, rendezettség, a tanulni és fejlődni akarás

Olyan kollégát várunk, aki nem csak azért akar dolgozni, hogy legyen miből fizetni a számlákat, hanem hosszútávon megtalálja nálunk az éppen aktuális életszakaszának megfelelő kihívást. Nem feltétlenül kell több éves szakmai tapasztalat, fontosabb a tanulni akarás, a lelkesedés és az együtt fejlődés akarása, hogy energikus és motivált légy, aki bizonyítani akar egy kihívásokkal teli munkában, szükség van rutinmunkára, de a probléma megoldó képességre is.

Munkavégzés helyszíne: Budapest, 16. kerületi József utcai telephely, iroda, Nagytarcsai raktár, üzleteink, valamint rendezvényeink helyszíne, és beszállítók, partnerek egységei.

Munkaidő: Teljes munkaidő, hétfőtől péntekig 8-10 órás műszakban.

Jövedelem csomag: kezdő fizetés nettó 380 000 Ft.-430 000 Ft. között képességtől függően, 30 000 Ft. SZÉP kártya juttatás, BKV bérlet vagy üzemanyag támogatás, év végi bónuszok és kiegészítő jövedelmek.

Az utazáshoz, áruszállításhoz teherautókat biztosítunk, a kommunikációhoz, feladatokhoz a legmodernebb eszközöket.

Ha izgalmas lehetőségeket keresel, szeretnél részt venni a szakmában legjobb és egyedülálló termékek megalkotásában, forgalmazásában, és egy fejlődő, dinamikus csapat része lenni, jelentkezz!

Töltsd ki az alábbi űrlapot vagy kattints a letölthető Jelentkezési adatlap-ra, azt kitöltve önéletrajzoddal és motivációs leveleddel együtt küldd el az info@vitezkurtos.hu címre!

Jelentkezői adatlap