0200812 GL8 2424
0200728 GL8 8739 02
0200728 GL8 8876 02
0200728 GL8 8408 02
0200728 GL8 8697 02
0200728 GL8 8716 02
Kürtőskalács készítés mesterfokon

Dolgozz velünk kürtőskalács készítőként!

A Vitéz Kürtős immár 20 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának, Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja ezt. Légy te is a kürtőskalács készítés nagy mesterei között!

Vitez 028
Célunk: megismertetni a kürtőskalácsot az egész világgal. Küldetésünk: megédesíteni az életet: ízzel, élménnyel. Légy TE is lelkes kis csapatunk tagja!
Ilyen az ideális kürtőskalács készítő csapat

Amiért érdemes nálunk dolgozni:

1. az ország egyik legizgalmasabb és a leglátogatottabb helyén dolgozhatsz: az Állatkerti üzletünkben, vagy a Holnemvolt Várban, az Édes Mackóban, Budapest első kürtőskalács-cukrászdájában (ingyenes belépő az Állatkertbe) vagy az ország legjobb, legszínvonalasabb rendezvényein.

2. részt vehetsz egy több mint 200 éves múltú, egyszerre erdélyi, székely és magyar hagyományos termék, a kürtőskalács népszerűsítésében. (...és bármennyit fogyaszthatsz is belőle)

3. rugalmasan jó feltételek: heti 4-5 nap munka, napi 10-12 órás műszak, órabér alapú fizetés -hétközben alap órabér, hétvégén 30%-al magasabb órabér - plusz teljesítmény orientált bónusz - ez alapján átlagosan 350 000 Ft.-400 000 Ft. közötti kezdő fizetés. Plusz 100% BKV bérlet megtérítés és 30 000 Ft. SZÉP kártya juttatás.

Légy Te is a kiválasztottak között! Érjük el együtt azt, hogy egyszer majd úgy emlegesség a kürtőskalácsot magyar termékként, mint az olaszok pizzáját vagy a franciák croissantját!

Kezdés: akár azonnal (úgy is be kell tanulni), márciustól számítunk új kollégáinkra!


Bővebb információ a kürtőskalács készítő munkáról:

Olyan kollégákat keresünk, akik nem csak azért akarnak dolgozni, hogy legyen miből fizetni a számlákat, hanem akik akár rövid-, akár hosszútávon megtalálják nálunk az éppen aktuális életszakaszának megfelelő kihívást. Nálunk nem számít, hogy van-e bármiben tapasztalatod, a kürtőskalács készítés tanulható, ezért fontosabb a tanulni akarás, a lelkesedés, vagy hogy mosolygós ember légy.

A munka pedig csak annyi, hogy sok-sok vágyakozó kis és nagy embernek készítünk nagyon finom kürtőskalácsot. Cserébe a vásárlóktól nagyon sok hálát, mosolyt kapunk, a csapattagoktól bátorítást és munkakedvet, a cégtől pedig jó fizetést.

Igaz, hogy emiatt néha a hétvégék is foglaltak lesznek, de hétközben bőven van pihenő idő, és a Vitéz Kürtős csapatában részese lehetsz a kürtőskalács világhírűvé válásának.

Amiért jó nálunk dolgozni:

Tanulási és fejlődési lehetőség, lelkes munkaközösség, jó csapat, belföldi és külföldi utazások, izgalmas, kreatív projektek. Versenyképes órabér + SZÉP kártya + BKV bérlet + éves bónuszok.

Amiért Téged választhatunk:

Akarsz tanulni, fejlődni, lelkesedsz a székely-magyar kultúra és gasztronómia iránt és szeretsz adni a világnak. Ugyanakkor keményfából faragtak, szeretsz dolgozni, rugalmasan és könnyen alkalmazkodsz.

Amiért Téged részesíthetünk előnybe:

Ha mosolygós és kedves vagy, szeretsz beszélgetni az emberekkel. Jó, ha eltudod magyarázni a külföldieknek merre van a metro, de fontosabb, ha a legfőbb tulajdonságod a becsületesség, kedvesség és a szorgalom.

Ha szeretnél velünk dolgozni, töltsd ki az alább letölthető Jelentkezési adatlapot, és önéletrajzoddal együtt küldd el az info@vitezkurtos.hu címre vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

Jelentkezői adatlap