Vorosmarty
0200728 GL8 8048 02
0200728 GL8 8103 02
0200728 GL8 8239 02
0200728 GL8 8276 02
Vitez Kurtos kurtoskalacs 2
0200728 GL8 8342 02
Kürtőskalács készítés mesterfokon

Süss kürtőskalácsot a legszebb karácsonyi vásárokban!

Szereted a kürtőskalácsot? A karácsony fényeit és a belváros nyüzsgését? Szeretnél átmeneti megoldásként egy jól kereső munkát? Csatlakozz hozzánk november közepétől január 1-ig és ha megszereted a kürtőskalács készítést, akkor ránk hosszú távon is számíthatsz!

A Vitéz Kürtős immár 19 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának, Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja ezt.

Légy te is a kürtőskalács készítés nagy mesterei között!


Amiért érdemes nálunk dolgozni:

1. Budapest legszebb karácsonyi vásáraiban dolgozhatsz: a Vörösmarty téren vagy a Bazilikánál, az ország egyik legjobb kürtőskalács sütő csapatában.

2. részt vehetsz egy több mint 200 éves múltú hungarikum, az egyszerre erdélyi, székely és magyar hagyományos termék, a kürtőskalács népszerűsítésében. (... és bármennyit fogyaszthatsz belőle).

3. rugalmasan jó feltételek: heti 5 nap munka, napi 10-12 órás műszak, 1500 Ft. és 2250 Ft. közötti órabér (alap órabér plusz teljesítmény orientált bónusz órabér) + Plusz 100% BKV bérlet megtérítés és 30 000 Ft. SZÉP kártya juttatás / fizetés kéthetente.

Légy Te is a kiválasztottak között! Érjük el együtt azt, hogy egyszer majd úgy emlegesség a kürtőskalácsot magyar termékként, mint az olaszok pizzáját vagy a franciák croissantját!

Kezdés: akár azonnal (úgy is be kell tanulni), de november 18-ól számítunk új kollégáinkra!

Bővebb információ a kürtőskalács készítő munkáról:

Olyan kollégákat keresünk, akik nem csak azért akarnak dolgozni, hogy legyen miből fizetni a számlákat, hanem akik akár rövid-, akár hosszútávon megtalálják nálunk az éppen aktuális életszakaszának megfelelő kihívást. Nálunk nem számít, hogy van-e bármiben tapasztalatod, a kürtőskalács készítés tanulható, ezért fontosabb a tanulni akarás, a lelkesedés, vagy hogy mosolygós ember légy.

A munka pedig annyi, hogy hat héten át sok-sok vágyakozó kis és nagy embernek készítünk több ezer, nagyon finom kürtőskalácsot. Cserébe a vásárlóktól hálát és mosolyt kapunk, a csapattagoktól bátorítást, munkakedvet és sok-sok kacagást, a cégtől pedig jó fizetést.

Igaz, hogy emiatt az összes adventi hétvégén foglalt leszel, de hétközben van pihenő idő, és a Vitéz Kürtős csapatában részese lehetsz a legszebb karácsonyi vásárok pörgős hangulatának.

Amiért jó nálunk dolgozni akár hosszútávon is:

Tanulási és fejlődési lehetőség, lelkes munkaközösség, jó csapat, belföldi és külföldi utazások, izgalmas, kreatív projektek. Versenyképes órabér + SZÉP kártya + BKV bérlet + éves bónuszok.

Amiért Téged választhatunk csapatunkba:

Ha akarsz tanulni, fejlődni, lelkesedsz a székely-magyar kultúra és gasztronómia iránt és szeretsz adni a világnak. Ugyanakkor keményfából faragtak, szeretsz dolgozni, rugalmasan és könnyen alkalmazkodsz.

Amiért Téged részesíthetünk előnybe:

Ha mosolygós és kedves vagy, szeretsz beszélgetni az emberekkel. Jó, ha eltudod magyarázni a külföldieknek merre van a metro, de fontosabb, ha a legfőbb tulajdonságod a becsületesség, kedvesség és a szorgalom.

Ha szeretnél velünk dolgozni, töltsd ki az alább letölthető Jelentkezési adatlapot, és önéletrajzoddal együtt küldd el az info@vitezkurtos.hu címre.

Jelentkezői adatlap