Roze rizling facebook
Vitez Kurtos Referenciaink szigetfeszt
Vitez Kurtos Referenciaink szigetmatrica
Sulakalacs
Vitez 028
Nyár van, olvad a számban a málna

Kedvenc nyári rendezvényeink

Győr, Veszprém, Tapolca, Budapest - a négy kedvenc városunk, ahová évek óta visszatérünk a legjobb rendezvényekre. A Vitéz Kürtős málnás kürtőskalácsa idén sem fog hiányozni a nyári fesztivál szezonból!

GYŐRI ÉDES NAPOK - május 27-29.

Idén már 10. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű győri Édes Napok csokoládé- és édességvásárt Győrben, a Széchenyi téren. A Vitéz Kürtős pedig 10 éve partnere az Édes Napoknak.

Évente többször is ellátogatunk Győrbe - most erre a hétvégére a klasszikus ízű kürtőskalácsok mellett, a csokicseppes és a már jól ismert málnás kürtőskalácsot is elvisszük!

Csokicseppes kürtőskalács


PÜNKÖSDÖLÉS HOLLÓKŐN - június 4-6.

A pünkösdi hétvégét Hollókőn mindig hagyományőrző rendezvényekkel és várjátékkal ünneplik. Az Ófaluban most szombaton, Pünkösd vasárnap és Pünkösd hétfőn termelői piac várja a látogatókat.

A faluba érkező vendégek a már megnyitott kézműves portákon, ajándékboltokban, a vendéglátóhelyeken, éttermekben és szabadtéri helyszíneken találkozhatnak a díszes Hollókői Népviselettel, illetve azok hétköznapi változataival is, nálunk pedig a megszokott Vitéz Kürtős viselettel találkozhatnak és a hagyományos kürtőskalácsainkkal!

ROSALIA FESZTIVÁL - Budapest - június 10-12.

A visszaszámlálás elkezdődött, közeleg a város legnagyobb kerti partija! Alig élvezzük ki a tavaszi napsütés simogató melegét, az ébredő természet csodáit, a nyár máris itt lesz és türelmetlenül kopogtat a küszöbön. Nincs is jobb alkalom egy kis bemelegítésre, mint a főváros szívében lüktető Városliget ikonikussá vált, nyár eleji óriás kerti partija, a Rosalia Fesztivál, ahol minden megtalálható, ami egy szédületes hétvégéhez kell.

A Vitéz Kürtős pedig hozzásegít ehhez a feelinghez a különleges, epres kürtőskalácsaival, mely a Sunday Brunch programban 30%-al olcsóbb lesz a többi különleges kürtőskalácsnál!

GYŐRKŐC FESZTIVÁL - GYŐR - július 1-3.

A 30 éves Vaskakas Bábszínház társulata két év után a Győrkőc Fesztivál megszervezésére készül. A fesztivál koncepciója változatlan: a cél, hogy egy hétvégére játszótérré változzon Győr egész belvárosa.

A főszervezők a korábbi évekhez hasonlóan 2022-ben is tematikusan, művészeti áganként helyezik el a fesztivál programjait a Belváros területén (Széchenyi tér, Kazinczy utca, Bécsi kapu tér, Vársétány, Várágyúk, Zechmeister utca, Rába kettős híd, Radó-sziget, Mihálkovics sétány).

Diós kürtőskalács

ROZÉ, RIZLING ÉS JAZZ NAPOK - VESZPRÉM - július 8-17.

10 nap, 30 borász, 30 koncert: 2022-ben is vár a Rozé, Rizling és Jazz Napok a veszprémi Óváros téren, a VeszprémFeszt kísérő rendezvénye!

Diana Krall, Jamie Cullum, The Gipsy Kings, Zaz, James Blunt - csak néhány a nagy nevek közül akikért oda vagyunk - az ő koncertjük előtt és után pedig várunk az óváros téren finom kürtőskalácsokkal. Itt mindig készítjük a Kürtős Fondü és a Dupla málnás kürtős fondü desszertünket is, mely kiváló kísérője a rozéknak és a jazz muzsikának.

Rozé, rizling, jazz napok

SZIGET FESZTIVÁL- Budapest - augusztus 10-16.

Két év után végre SZIGET - egy hatalmas sziget, telis-tele minden jóval: zenével, kultúrával, szerelemmel és szabadsággal! Csak néhány név az idei fellépőkből: Arctic Monkeys, Calvin Harris, Dua Lipa, Justin Bieber, Kings of Leon - amelyekre együtt bulizhatunk egy jó kürtőskalácsozás előtt, után!

Egy fesztivál, ahol nemzetiségtől, nemtől és bőrszíntől függetlenül mindenki szabadnak érezheti magát és gondtalanul élvezhet több száz kulturális eseményt, köthet életreszóló barátságokat és élhet át izgalmas élményéket!

Sziget_kürtőskalács

TAPOLCAI ÜNNEPI NAPOK ÉS BORHÉT - augusztus 17-21.

A Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét 2022-ben augusztus 17-21 között kerül megrendezésre. Borok, kézművesség, koncertek, gyerekprogramok és számtalan élmény várja idén azokat, akik az augusztusi hosszúhétvége alatt a településre látogatnak.

A Vitéz Kürtős immáron 17 éve süti a finom kürtőskalácsokat a Tapolcai Tavasbarlang bejáratával szemben. Várunk idén is nagy szeretettel!

Málnás kürtőskalács

Várunk hát nagy szeretettel a nyár legjobb rendezvényein, ahol egyikről sem hiányozhat az ikonikus málnás kürtőskalácsunk a hagyományos ízek mellett!

Vitéz Kürtős csapata