Glutenmnetes kurtoskalacs hovirag
Husvet
Epres kurtos fondu vanilikremmel
Husveti desszertek
#kürtőskalácsoznijó

Tavaszi események az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában

Tavaszi esemény sorozatunk a következőképp alakul: a hónap első hétvégéje mindig a glutén és tejmentes alapanyagból készült kürtőskalácsoké, második hétvége általában az ünnephez kötődik, a harmadik hétvége a Kürtős Fondü Variációké, míg utolsóként Vegán Kürtőskalács Hétvégét szervezünk.

2023 marciusi esemenyek facebook borito

Mostmár hagyománynak is nevezhetjük, hogy hétvégente több tematikus eseményt is tartunk az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában, íme a tavaszi hétvégék kínálatai:

"MENTES" KÜRTŐSKALÁCSOK HÉTVÉGÉJE - március 4-5, április 1-2, május 5-6.

Tavasszal három alkalommal tartunk glutén-, tej és tojásmentes alapanyagból készült kürtőskalács hétvégét, melyre szeretettel várunk minden glutén, tej, tojás intoleranciával élőt egy jó kürtőskalácsozásra!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy "mentes" kürtőskalácsainkat sajnos nem tudjuk teljesen külön helyiségben készíteni, de külön személyzet foglalkozik vele, elkülönített asztalon és eszközökön készülnek a kürtőskalácsok... de nagy odafigyelés mellett is nyomokban tartalmazhat glutént, mivel egy légtérben készítjük hagyományos termékeinkkel.

Összetevők: glutén- és tejmentes lisztkeverék (Mimen fehér kenyér és kalács lisztkeverék, NaturBit), cukor, élesztő, növényi margarin, só, Alpro rizstej, citromhéj.

Glutén- és tejmentes kürtőskalács

ÜNNEPI KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - március 12-15.

A nemzeti ünnepünkre mindig külön készülünk - kürtőskalácsainkat és desszertjeinket az ünnepre hangolva! Most 5 napon keresztül lesznek elérhetőek ezek a termékeink, például a három színű, nemzeti kürtőskalács: málna, kókusz, pisztácia ízesítéssel, vagy az Ünnepi Kürtős Szelet - szintén három ízű krémhabbal: málna, kókusz, pisztácia krémmel ízesítve.

HÚSVÉTI KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - április 7-10.

A húsvéti hosszú hétvégére most is különleges ajánlatokkal készülünk. Nagypénteken a glutén- és tej érzékenyeknek kedvezünk, nagyszombattól hétfőig húsvéti hangulatba öltöztetett kürtőskalács-desszertekkel várunk!

KÜRTŐSKALÁCS VIGALOM - május 12-14.

Kürtőskalács Fesztivál kistestvérét, tavaszi ünnepét immáron harmadik alkalommal szervezzük Fővárosi Állat-és Növénykert, a Holnemvolt Vár gyönyörű környezetében. Ezen eseményen ünnepeljük az ÉDES MACKÓ KÜRTŐSKALÁCS-CUKRÁSZDA 5 ÉVES születésnapját.

Mindemellett családi-és gyermekprogramok, állatos programok, kézműves foglalkozások, kvízjáték, fotósarok, óriás malomjáték és koncertek is várják a látogatókat.

3. Kürtőskalács Vigalom

KÜRTŐS FONDÜ VARIÁCIÓK HÉTVÉGÉJE - március 18-19, április 15-16, május 20-21

A finom, meleg, ropogós kürtőskalács szeleteket különböző toppingba mártogatva tehetjük különlegesebbé! Két választásod lehet: Klasszik Kürtős Fondü - a választható kürtőskalács ízek: vanília, dió, fahéj, kókusz, kakaó. Vagy Különleges Kürtős Fondü - választható kürtőskalács ízek: málna, eper, passiógyümölcs.

És ehhez variálhatod a toppingokat: csoki, csoki-málna, csoki-mangó, vaníliakrém, tejszínhab, mákos vaníliasodó. Ezeken a hétvégéken minden plusz topping csak 100 Ft-ba kerül.

Kürtős Fondü Variációk

VEGÁN KÜRTŐSKALÁCSOK HÉTVÉGÉJE - március 25-26, április 29-30 , május 27-28

Minden a hónap utolsó hétvégéjén Vegán Kürtőskalács Napokat tartunk, amikor csak egyszerűen vegán alapanyagokból dolgozunk, nem pedig gluténmentes lisztkeverékből készítjük a kürtőskalácsokat, hanem hagyományos lisztből, csak tej és tojásmentesen! Ezen a hétvégéken készül vegán KÜRTŐSBON is, MINI KÜRTŐS BOX is és néhány kürtőskalács-desszertet is elkészítünk vegán alapanyagból.

Vegán Kürtőskalács Hétvége

Várunk hát nagy szeretettel a Tavaszi Kürtőskalács Hétvégéken és persze nem csak!

A program és a kínálat változtatásának jogát fenntartjuk!

Vitéz Kürtős csapata