Vitez Kurtos desszert kurtos fagyi
Vitez Kurtos limonadek
Vitez kurtos malnas kurtoskalacs
Vitez Kurtos szorpok
Vitez Kurtos kurtoskalacs zserbo
Hűsülj a hétvégén az Édes Mackóban!

Hurrá, itt a vakáció! Kürtős Fagyi Hétvégével kezdünk!

Hipp, hipp hurrá... itt a nyár! Kezdjétek a vakációt az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában! Ugyanis a nyár beköszöntével hivatalosan is megnyitjuk a Kürtős Fagyi szezonját: csak ezen a hétvégén három ízben is választhatjátok a Kürtős Fagyi desszertünket: vanília, csoki vagy eper fagyi csábító találkozása a forró kürtőskalács darabokkal - valódi ízbomba!

IÓ, CIÓ, ÁCIÓ, VAKÁCIÓ! Mindannyian nagyon vártuk már ezt a pillanatot - de főleg a gyerekek - hogy ennek a furcsa tanévnek vége legyen, hogy a sok online jelenlét után, végre a magunk fizikai valóságában éljük meg a nyár adta lehetőségeket.

0200724 GL8 7032
Ezen a héten végre valóban beköszönt az igazi nyár... így mi rágyúrunk a Kürtős Fagyi desszert kínálatunkra: lesz vaníliás, csokis és epres változatban is.

A Kürtős Fagyi Hétvégéjén várunk kicsiket és nagyokat egyaránt az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda napsütötte külső teraszán, vagy az Állatkertből átsétálva a belső, árnyas teraszunkon, ahol a hűs desszert mellett három vakációs menüvel is készülünk:

Klasszik Kürtős Menü:

Klasszikus ízű kürtőskalács (vanília, dió, fahéj, kókusz, kakaó, mandula) - natúr limonádé kombó - 1750 Ft helyett 1400 Ft

Különleges Kürtős Menü:
Különleges ízű kürtőskalács (málna, eper, csokicsepp) - ízesített limonádé (málna, mangó) kombó - 2150 Ft helyett 1720 Ft

Kürtős Desszert Menü:
Kürtős Desszert (Kürtős Krémes, Kürtős Csapágy vagy Kürtős Zserbó) - szörp (málna, bodza) kombó - 1350 Ft helyett 1080 Ft

Vitez Kurtos desszert duplamalnas fondu2
Málnás nyári őrület: málnás kürtőskalács málnás limonádéval

De nem csak az Édes Mackóban kóstolhatjátok a Kürtős Fagyi desszertünket, az Állatkertben a Pálma-ház előtti Vitéz Kürtős házikóban a hétvégén szintén fogunk Kürtős Fagyit készíteni. Keressétek ott is hűs kürtős desszertet!

Várunk hát nagy szeretettel, sok-sok finomsággal!

Hűsülj kürtőskalácsozás közben minálunk! A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

#kürtőskalácsoznijó @Vitéz Kürtős csapata