0200812 GL8 2206
Vitez Kurtos desszert kurtos csapagy
0200812 GL8 2246
Vitez Kurtos kurtoskalacs zserbo
Vitez Kurtos desszert madarlatta kurtos
Vitez Kurtos desszert kurtos malnavirag
Vitez Kurtos desszert kurtos griz
Milyen az igazi kürtőskalács?

Így készülnek finomságaink

Sokan kérdezik tőlünk, mitől számít igazinak egy kürtőskalács? Hogyan készül nálunk, milyen alapanyagokat használunk és miért vagyunk olyan büszkék a termékeinkre? Sikerünk titka összetett, de döntő szerepet játszik benne vevőink elégedettsége...

... számos Vitéz Kürtős rajongó igazolja, hogy finomságaink szívvel-lélekkel készülnek!

Az igazi, hagyományos kürtőskalács faszénparázson sül, frissen dagasztott, kovászos kalácstésztából készül. Jellegzetes ízét a belül puha, finoman kisült tészta és kívül a ropogós cukormáz ízharmóniája adja – még több részlet és titok a videóban!

És hogyan lesznek az egyszerű, faszénparázson sült kürtőskalácsból ilyen lenyűgözően szép, ellenállhatatlan és eszméletlen finom kürtős-desszertek? - annak csak a jó ízlés és a képzelet szab határt!

De természetesen nagy gondossággal oda figyelünk az ízek harmóniájára és összhatására, illetve, hogy kürtőskalács-desszertjeink könnyen fogyaszthatóak legyenek és a legfontosabb, hogy megőrizzük a roppanós cukormázas kürtőskalács mivoltát, hogy a desszertekben is a kürtőskalács, mint fő alkotóelem kapja a főszerepet!

Ne csak gyönyörködjetek benne, kóstoljátok is meg!