Pisztacia kolodko
Levendula kalacs
Tihany fondu kekseg
Kurtosbon apatsag
Kurtosbon tihany
291810269 368460182045056 5834679927997171141 n
#kürtőskalácskilátással

Őszi események a tihanyi Vitéz Kürtősnél

Szeptembertől egész november elejéig már csak hétvégi nyitva tartással várunk, és persze minden hétvégére tervezünk tematikus napokat: így a hónap első hétvégéjén vegán kürtőskalácsokat készítünk, a második hétvégén a Kürtős Fondü Variációké a főszerep, de lesznek Különleges ízű Kürtőskalács Napok, míg utolsó hétvégén mindig készítünk glutén, tej és tojásmentes alapanyagból is kürtőskalácsot!

291810269 368460182045056 5834679927997171141 n
Ne csak a Gombóc Artúr - Kolodkó szobrot vadásszátok Tihanyban, hanem a jó kürtőskalácsot #kürtőskalácskilátással #kürtőskalácsoznijó #kürtőskalács #hungarikum

Már hagyománynak, hogy hétvégente több tematikus eseményt tartunk a tihanyi üzletünkben is, íme a nyári hétvégék kínálata:

KÜRTŐS FONDÜ NAPOK - szeptember 8-10., október 6-8.

A finom, meleg, ropogós kürtőskalács szeleteket különböző toppingba mártogatva tehetjük különlegesebbé! Két választásod lehet: Klasszik Kürtős Fondü - a választható kürtőskalács ízek: vanília, dió, fahéj, kókusz, kakaó. Vagy Különleges Kürtős Fondü - választható kürtőskalács ízek: málna, eper, pörkötmogyoró. És ehhez variálhatod a toppingokat: csoki, csoki-málna, baracklekvár, vaníliakrém, vagy tejszínhab. Ezen a hétvégén minden plusz topping csak 100 Ft-ba kerül.

Kürtősfondüzz Tihanyban

KÜLÖNLEGES ÍZŰ KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - szeptember 15-17, október 21-23.

Ősszel is egy-egy hétvégére elhozzuk Tihanyba a Vitéz Kürtős legkülönlegesebb kürtőskalács ízeit! Lesz málnás, epres, citrusos, chili-csokis, pörköltmogyorós, csokicseppes és meggyes-mákos és a nagy újdonság a pisztáciás kürtőskalács is! Kinek melyik lesz a kedvence???!

pisztáciás kürtőskalács kolodko

ŐSZI KÜRTŐSKALÁCS PIKNIK a tihanyi kilátónál - szeptember 22-24.

Kürtőskalácsozzuk hosszan a tihanyi apátsági sétány támfalát! A 20 éves jubileumi ünnepségsorozatunk második állomása a: Kürtőskalács Piknik a Tihanyi kilátónál - eseményünk. Ugyanis immáron 3-dik szezonja sütjük a kürtőskalácsokat a Balaton egyik legszebb kilátójánál, Tihanyban az apátsági sétányon - így eljött az idő, hogy bemutassuk nektek a Vitéz Kürtős nyári rezidenciáját. Augusztus 11-13. között ugyanis egy különleges kürtőskalács piknikre hívunk, ahol csodás panorámával a háttérben kürtőskalácsozhatnak együtt nagyok és kicsik, barátok és szerelmesek, családok és baráti társaságok!

Két standdal és két nagy terasszal várunk a Halász köz 9-ben, és ami sosem maradhat el a kínálatunkból: a kürtőskalács ízbombák, újdonságként elhozunk néhány kürtőskalácsból készült desszertet, készítjük az új formát(t)öltött kürtőskalácsot, a KÜRTŐSBON-t, és itt lesznek a Kürtős Fondü variációk is!

Jókedv, zene, kürtőskalács és csodálatos kilátással várunk!

Kürtősbon Tihany

"MENTES" KÜRTŐSKALÁCS HÉTVÉGÉK

szeptember 22-24, október 28-29.

Ősszel két alkalommal tartunk még glutén-, tej és tojásmentes alapanyagból készült kürtőskalács hétvégét, melyre szeretettel várunk minden glutén-, tej-, tojás intoleranciával élőt egy jó kürtőskalácsozásra!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy "mentes" kürtőskalácsainkat sajnos nem tudjuk teljesen külön helyiségben készíteni, de külön személyzet foglalkozik vele, elkülönített asztalon és eszközökön készülnek a kürtőskalácsok... de nagy odafigyelés mellett is nyomokban tartalmazhat glutént, mivel egy légtérben készítjük hagyományos termékeinkkel.

Összetevők: glutén- és tejmentes lisztkeverék (Mimen fehér kenyér és kalács lisztkeverék, NaturBit), cukor, élesztő, növényi margarin, só, Alpro rizstej, citromhéj.

Glutén és tejmentes kürtőskalács

VEGÁN (TEJ- ÉS TOJÁSMENTES) KÜRTŐSKALÁCS NAPOK

szeptember 30-okt. 1

Ősszel is minden hónap első hétvégéjén készítünk vegán kürtőskalácsokat, amikor csak egyszerűen vegán alapanyagokból dolgozunk, nem pedig gluténmentes lisztkeverékből készítjük a kürtőskalácsokat, hanem hagyományos lisztből, csak tej és tojásmentesen!

Sőt jó hírünk van, ezeken a hétvégéken a Diós BARACKBON ÉS Fahéjas SZILVABON is kapható lesz vegán változatban!

Levendula mezőn kürtőskalács

Várunk hát nagy szeretettel az Őszi Kürtőskalács Hétvégéken és persze nem csak!

A program és a kínálat változtatásának jogát fenntartjuk!

Vitéz Kürtős csapata