Pisztacia kolodko
Levendula kalacs
Tihany fondu kekseg
Kurtosbon apatsag
Kurtosbon tihany
291810269 368460182045056 5834679927997171141 n
#kürtőskalácskilátással

Évindító események a tihanyi Vitéz Kürtősnél

Bedurrantjuk az évet március idusán, azaz az ünnepi hosszú hétvégén kezdünk, majd nyitunk a húsvéti négy napos ünnepen is, áprilisban tréfát űzünk a tavasszal, majd a munka ünnepe környékén is dolgozunk egy kicsit! Ezek a tavaszi terveink!

291810269 368460182045056 5834679927997171141 n
Ne csak a Gombóc Artúr - Kolodkó szobrot vadásszátok Tihanyban, hanem a jó kürtőskalácsot #kürtőskalácskilátással #kürtőskalácsoznijó #kürtőskalács #hungarikum

Már negyedik évünket kezdjük Tihanyban, hála a sok visszatérő vásárlónak, így idén is nagy tervekkel indulunk és igen, az ünnepi hosszú hétvégén nyitunk! Ugyan a tavaszi hónapokban első körben még csak a hosszú hétvégéken leszünk nyitva, de ahogy melegszik az idő, annél többször fogunk előfordulni a tematikus kürtőskalács hétvégéinkkel a Balaton legszebb helyén!

ÜNNEPI, NYITÓ KÜRTŐSKALÁCS HÉTVÉGE - március 15-17.

Március 15. ünnepünk alkalmából, immár hagyomány, hogy készítjük a nemzeti, 3 színű, ízű kürtőskalácsunkat: vagyis málna, kókusz és pisztácia ízekben pompázik az ünnepi kürtőskalácsunk! De természetesen elhozzuk a Vitéz Kürtős legkeresettebb ízeit is és készíteni fogunk KÜRTŐSBON-t is, a különböző krémekkel töltött kürtőskalácsot!

Nemzeti ünnepi kürtőskalács

HÚSVÉTI KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - március 29 - április 1.

A húsvéti négy napos ünnepre is készülünk különlegességekkel, elhozzuk a különleges tavaszi ízeinket: lesz az örök kedvenc málnás, a ronda de finom csokicseppes kürtőskalács is, és elhozzuk a tavaly már igen csak megkedvelt újdonság erejével bíró pisztáciás kürtőskalácsot is! Kinek melyik a kedvence???!

De jövünk egy igazi újdonsággal: Mákos vagy Diós BEJGLIBON lesz a húsvéti meglepetés!

Kürtőskalács kilátással

"MENTES" KÜRTŐSKALÁCS HÉTVÉGE - április 19-21

Nem áprilisi tréfa, hogy rögtön az elején szeretnénk örömet okozni az ételintoleranciával élőknek is, amikor glutén-, tej és tojásmentes alapanyagból készítünk kürtőskalácsot, melyre szeretettel várjuk minden glutén-, tej-, tojás érzékeny vásárlónkat egy jó kürtőskalácsozásra!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy "mentes" kürtőskalácsainkat sajnos nem tudjuk teljesen külön helyiségben készíteni, de külön személyzet foglalkozik vele, elkülönített asztalon és eszközökön készülnek a kürtőskalácsok... de nagy odafigyelés mellett is nyomokban tartalmazhat glutént, mivel egy légtérben készítjük hagyományos termékeinkkel.

Összetevők: glutén- és tejmentes lisztkeverék (Mimen fehér kenyér és kalács lisztkeverék, NaturBit), cukor, élesztő, növényi margarin, só, Alpro rizstej, citromhéj.

Glutén és tejmentes kürtőskalács

MAJÁLIS KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - április 27-május 5.

Ahogy a tavaly megszokhattátok minden hónapban egy hétvégén készítünk vegán kürtőskalácsot, amikor csak egyszerűen vegán alapanyagokból dolgozunk, nem pedig gluténmentes lisztkeverékből készítjük a kürtőskalácsokat, hanem hagyományos lisztből, csak tej és tojásmentesen! Sőt ezeken a hétvégéken a Diós BARACKBON ÉS Fahéjas SZILVABON is kapható lesz vegán változatban!

Levendula mezőn kürtőskalács

Várunk hát nagy szeretettel a Tavaszi Kürtőskalács Hétvégéken és persze nem csak!

A program és a kínálat változtatásának jogát fenntartjuk!

Vitéz Kürtős csapata