AGH5425
Vitez Kurtos Referenciaink szigetfeszt
Roze rizling facebook
Sulakalacs
Vitez 028
... és a pisztácia sem fogy el

Hol találkozhatsz velünk a nyáron?

Győr, Veszprém, Tapolca, Budapest - a négy kedvenc városunk - na és a Balaton - ahová évek óta visszatérünk a legjobb rendezvényekre. A Vitéz Kürtős málnás és az újdonságnak számító pisztáciás kürtőskalács idén sem fog hiányozni a nyári fesztivál szezonból!

TAPOLCAI ÜNNEPI NAPOK ÉS BORHÉT - augusztus 16-20.

A Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét 2023-ban augusztus 16-20 között kerül megrendezésre. Borok, kézművesség, koncertek, gyerekprogramok és számtalan élmény várja idén azokat, akik az augusztusi hosszú hétvége alatt a településre látogatnak.

A Vitéz Kürtős immáron 18 éve süti a finom kürtőskalácsokat a Tapolcai Tavasbarlang bejáratával szemben. Várunk idén is nagy szeretettel!

Málnás kürtőskalács

CSÁRDAFESZTIVÁL - BUDAPEST, VÖRÖSMARTY TÉR - augusztus 17-20.

Gasztrokalandozások a Kárpát-medencében, mennyei falatok, vidám rigmusok és a 20 éves VITÉZ KÜRTŐS hagyományos kürtőskalácsai. A Csárdafesztivál programjain a tavaly összesen mintegy 14 ezren vettek részt és laktak jól: naponta csaknem 6000 adag étel (többek közt erdélyi töltött káposzta, gemenci bográcsos őzpörkölt, lávakövön sült lazac, és kemencében sült malaccsülök) és csaknem 7000 adag sör fogyott, valamint több mint 2000 db kürtőkalács. Idén a szervezők még több résztvevőre számítanak. 2023-ban ismét a belváros szívében, a Vörösmarty téren gyűlik össze a csárdák legjava: találkozhatunk kedvenc ételeinkkel, hangulatos élményprogramokkal, néptánc bemutatókkal és népzenei fesztivállal is.

Nézd Európa legnagyobb tűzijátékát velünk, kürtőskalácsozás közben!

Csárdafesztivál

CSOPAK NAPOK - CSOPAK - augusztus 17-20.

A csopaki bor és a helyi pálinkák kedvelőinek kedvez ez az esemény, hiszen itt a helyi borokat és pálinkákat kóstolhatják különböző zenei programok, koncertek kíséretében. A hungarikum iránt érdeklődők bátran látogassanak el a csodálatos kisvárosba.

Gájer Bálint, Szűcs Gabi és a Stereo Swing és tűzijáték is várja a látogatókat! A különlegességet keresők kóstolják meg a törkölypálinkát is és mellé a Vitéz Kürtős finom kürtőskalácsait!

Csopak Napok

SZENTENDRE ÉJJEL-NAPPAL - augusztus 25-27.

2023. augusztus 25-27. között Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva áll a látogatók előtt, és feltárul a város igazi arca. A fesztivál ideje alatt a Dunakorzó Borkorzóvá, Szentendre pedig igazi “fesztiválvárossá” alakul. A város hagyományos nyárbúcsúztató eseményét, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivált immár 18. alkalommal rendezi meg a Szentendrei Kulturális Központ a város kulturális intézményeinek, civil szervezeteinek, művészeti egyesületeinek és üzleti vállalkozásainak összefogásával. A rendezvény célja, hogy Szentendre megmutassa – a turizmuson túlmutatóan – valódi arcát, értékeit, egyediségét a kultúra, a művészet és a vendéglátás területén.

A fesztivál műfaji sokszínűsége, bohém jellege és a népszerű, hagyományos programelemek idén is megmaradnak, mint ahogy a Vitéz Kürtős franchise partnere is immáron több éve jelen van az eseményen.

Várunk hát nagy szeretettel a nyár legjobb rendezvényein, ahol egyikről sem hiányozhat az ikonikus málnás kürtőskalácsunk a hagyományos ízek mellett!

Vitéz Kürtős csapata

Keresztes Ildikó

Már lejárt rendezvényeink:

PÜNKÖSDÖLÉS HOLLÓKŐN - május 28-29.

A pünkösdi hétvégét Hollókőn mindig hagyományőrző rendezvényekkel és várjátékkal ünneplik. A faluba érkező vendégek a már megnyitott kézműves portákon, ajándékboltokban, a vendéglátóhelyeken, éttermekben és szabadtéri helyszíneken találkozhatnak a díszes Hollókői Népviselettel, illetve azok hétköznapi változataival is, nálunk pedig a megszokott Vitéz Kürtős viselettel találkozhatnak és a hagyományos kürtőskalácsainkkal!

GYŐRI ÉDES NAPOK - június 2-4.

Idén már 11. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű győri Édes Napok csokoládé- és édességvásárt Győrben, a Széchenyi téren. A Vitéz Kürtős pedig 11 éve partnere az Édes Napoknak. Erre a hétvégére a klasszikus ízű kürtőskalácsok mellett, a már jól ismert málnás és csokicseppes kürtőskalács mellett, a pisztáciás kürtőskalácsot is elvisszük!

ROSALIA BORPIKNIK - Budapest - június 9-11.

A visszaszámlálás elkezdődött, közeleg a város legnagyobb piknikje! A Rosalia Borpiknik a főváros szívében lüktető Városliget ikonikussá vált, nyár eleji óriás kerti partija, ahol minden megtalálható, ami egy szédületes hétvégéhez kell. A Vitéz Kürtős pedig hozzásegít ehhez a feelinghez, az idén újdonságnak számító pisztáciás kürtőskaláccsal, illetve a Sunday Brunch program keretében a Kürtős Pisztáciavirággal várjuk az érdeklődőket!

GYEREK SZIGET - BUDAPEST - Hajógyári sziget június 16-19.

Kezdd a vakációt a Generáli Gyerek Szigeten! A főszervezők a korábbi évekhez hasonlóan igazi program dömpinggel várják a gyerekeket, kicsiket és annyi változással, hogy most egy hétvégére zsúfolják azt, ami egykor 4 hétvégén keresztül tartott! Halász Judit koncert, Kovácsovics Fruzsina, Mihály Réka koncertje - similabda készítés - csak néhány program elem a sok közül. Minket pedig megtaláltok a szokásos helyen, a szokásosnál finomabb kürtőskalácsokkal!

DERBY ÉS DIVAT FESZTIVÁL 2023 - KINCSEM PARK - július 7-16.

Kincsem Park idei második kiemelt rendezvénye, azaz ország legelegánsabb szabadtéri programja, a Derby és Divat fesztivál. Az esemény idén is háromnapos a Kincsem Parkban. Június 30.-án, pénteken este Kincsem Park Agár Derby és Miss Health and Beauty szépségverseny várja az érdeklődőket. Szombaton, július 1-én 109. Magyar Ügetőderby és divatmustra lesz, míg másnap vasárnap érkezik a 101. Magyar Derby kalapszépségversennyel és izgalmas programokkal.

Egyértelműen a kedvenc nyári eseményünk, ahol a Kürtős Fagyi és több kürtőskalács-desszert, ínyencség is szokott lenni a kínálatunkban!

ROZÉ, RIZLING ÉS JAZZ NAPOK - VESZPRÉM - július 7-16.

10 nap, 30 borász, 30 koncert: 2023-ben is vár a Rozé, Rizling és Jazz Napok a veszprémi Óváros téren, a VeszprémFeszt kísérő rendezvénye! Kifejezetten a kedvenc rendezvényünk!

A 20 éves Veszprém Feszt idén is kitesz magáért: Alvaro Soler, Mariza, Anna Netrebko és Yusif Eyvazov, Joss Stone, Horah Jones, Rost Andrea - ők csak a nagy nevek, de eközben az Óváros téren - az ő koncertjük előtt és után nagyon sok ismert magyar zenekar szórakoztat, mi pedig várunk finom kürtőskalácsokkal. Itt mindig készítjük a Kürtős Fondü és a Dupla málnás kürtős fondü desszertünket is, mely kiváló kísérője a rozéknak és a jazz muzsikának.


PANNON PÁLINKA FESZTIVÁL - CSOPAK - július 7-9.

A különleges házi pálinkák kedvelőinek kedvez ez az esemény, hiszen itt mindenféle fajta pálinkát végre megkóstolhatnak. A hungarikum iránt érdeklődők bátran látogassanak el a csodálatos kisvárosba.

A helyszínen a termelők által készített pálinkákat szigorú zsűri díjazza. A kínálatban elérhető a szilva, barack, körte vagy akár almapálinka is. A különlegességet keresők kóstolják meg a törkölypálinkát is és mellé a Vitéz Kürtős finom kürtőskalácsait!


IX. ALSÓÖRSI SÖRFESZTIVÁL - ALSÓÖRS - július 12-16.

Izgultatok már a nyári sörünnepek miatt? A Serfőző csapata 2023-ban is meghódítja a Balaton-partot. Július 12. és 16. között közel 30 sörfőzde több mint 100 féle söre hív kóstolásra és koccintásra Alsóörsön, így két csobbanás között sem kell aggódnod a megfelelő testhőmérséklet miatt: jéghideg sörömök gondoskodnak a nyári forróság elleni védekezésről.

Magyar, cseh, belga, angol és német sörökkel, sörkóstolókkal, street fooddal és klasszikus fesztiválkajákkal várnak titeket, barátaidat és családodat a Sirály Parkba, és persze sörkorcsolyának melegen ajánlott a Vitéz Kürtős finom kürtőskalácsai!


VII. BALATONFÖLDVÁRI SÖRFESZTIVÁL - BALATONFÖLDVÁR - július 12-16.

Komoly arzenállal érkezik Balatonföldvárra a Serfőző csapata, hisz lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna, gyümölcsös, szezonális, alkoholmentes és búza söröket is prezentálnak magyar, angol, belga, német és cseh honból, a teljesség igénye nélkül.

Közel 25 kiállító több mint 100 féle csapolt és üveges sörrel vár titeket a nyár idusán, a balatonföldvári Fesztivál téren, közvetlenül a Balaton partján. A Vitéz Kürtős kedvenc sörfesztiválja ez, ahová már nagyon régóta járunk!