Fahejas szilvalekvaros13380
Málnás CSOKIBON
ZSL3490
Dios sbaracklekvaros13413 1
ZSL3474
ZSL3772
A kürtőskalácsozás új élménye

Őszi KÜRTŐSBON Hétvége az Édes Mackóban

Ízletes, új formá(t)öltött kürtőskalács debütált a 2. Kürtőskalács Vigalmon, amely a nagyközönség kedvence lett - így elhatároztuk, hogy a heti két KÜRTŐSBON NAPOK (kedd és péntek) mellett, minden hónap második hétvégéjén KÜRTŐSBON Hétvégét tartunk!

Málnás CSOKIBON
Te már kóstoltad az új formá(t)öltött kürtőskalácsot, a KÜRTŐSBON-t? Ez a 2022-es év kürtőskalács trendje!

Hogy mi is ez az új formá(t)öltött kürtőskalács, a KÜRTŐSBON?

"Időről-időre mindig felmerül bennünk a kérdés, hogyan tehetnénk még izgalmasabbá ezt a világon egyedülálló, faszénparázson sült finomságot, és mindig kipattan a fejünkből valami újdonság. Hosszan kísérletezgettünk, hogyan tudnánk még magasabb szintre emelni a kürtőskalácsozás élményét, megtartva a tradicionális tulajdonságait: a frissen sült, ropogós külső cukormázat és a finom, puha belsőt. Végül azt találtuk ki, hogy magát a tésztát töltjük meg különféle süthető krémekkel, csokival, barack vagy éppen szilvalekvárral, majd így forgatjuk bele az édességet liofilizált málnába, dióba és fahéjba, vagy ízesítjük ahogyan a vásárlók kérik.

Az új formá(t)öltött kürtőskalács, a KÜRTŐSBON

Így született meg a KÜRTŐSBON, egy mennyei, új fomá(t)öltött kürtőskalács. És hogy miért KÜRTŐSBON a neve?

A BONBON egy töltött csokoládé, egy töltött édesség. Mi a töltött tésztájú kürtőskalácsot KÜRTŐSBON-nak neveztük el. Azért is fantasztikus ez az elnevezés mert a hosszú körűlírásokat nagyon egyszerűen kifejezhetjük, az ízekhez passzoló, találó neveket adtunk, mint Málnás CSOKIBON, Diós BARACKBON vagy épp Fahéjas SZILVABON – melyeket először a Vigalmon kóstolhatták" - mesél az újdonságról Bálint Gáspár, a Vitéz Kürtős ügyvezetője.

KÜRTŐSBON, azaz Málnás CSOKIBON

Az őszi KÜRTŐSBON Hétvége, a következő dátumon lesz: szeptember 10-11, amikor is mindenki maga állíthatja össze a saját KÜRTŐSBON-ját! Lehet variálni a töltelékeket a különböző ízekkel, így egy sajátos ízkombót hozhatsz létre.

Ez a kürtőskalácsozás élmény eddigi legfelsőbb foka! Kipróbálod?

ZSL3772
Minden KÜRTŐSBON egyedi, számozott címkés - így nyomon követheted, hogy hányadik KÜRTŐSBON a tied! A 000001 címkéset Keresztes Ildikó és Kurkó József kapta.

Eddigi statisztikáink szerint a Málnás CSOKIBON vezeti a listát, de szorosan felzárkózik utána a Diós BARACKBON és a Fahéjas SZILVÁSBON is - ám már születtek új kedvenc variációk, mint például az Epres vagy a Kókuszos CSOKIBON!

Diós BARACKBON
Diós BARACKBON
Fahéjas SZILVABON
Fahéjas SZILVABON

Következő KÜRTŐSBON HÉTVÉGE: szeptember 10-11.

Helyszín: Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda

Várunk szeretettel! #kürtőskalácsoznijó #azújformátöltöttkürtőskalács #kürtősbon