Vitez Kurtos kurtoskalacs epres
Vitez Kurtos izesitett tejek
Vitez Kurtos desszert kurtos malnavirag
Édes jótékonykodás

Pink október a Vitéz Kürtősnél

Pink október a Vitéz Kürtősnél! Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ezért a Pink Gasztro Kampányhoz csatlakozva szeretnénk mi is segíteni ebben és felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára, arra, hogy a korai diagnózis életeket menthet!

Pink1
Jusson el minél több magyar nőhöz az üzenet: életmentőek a szűrővizsgálatok! #koraidiagnozis #mindennoszamit #mellrakinfo #tegyunkegymasert #figyeljmagadra

A Pink Gasztro Kampány részeként az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában egész októberben készítjük a kedvenc pink desszertünket, a Kürtős Málnavirágot és mellette pink ajánlatunk része az epres kürtőskalács is, melyet a másik két állatkerti üzletünkben is megvásárolhattok, és amelyek bevételéből 15%-al támogatjuk a Mellrákinfo Egyesület-et, akik a mellrák elleni küzdelem élharcosai. Az Egyesület az idei kampányok adományaiból a Fejér Megyei kórház onkológiai osztályának fognak vénascannert (vénakereső) venni!

Magyarországon minden tizedik nő érintett lesz élete során a mellrák betegséggel. Törődj magaddal, hogy NE te legyél a következő. Végezd el havonta az önvizsgálatot, fordulj orvoshoz, ha bármi szokatlant észlelsz a melleden, és járj el az ingyenes szűrővizsgálatokra. Az időben felfedezett mellrák 95 %-ban gyógyítható.

Magyarországon évente 2000 nőt veszítünk el pusztán a késői felismerés miatt. Figyelj magadra és élj tudatosabban! Mozogj heti rendszerességgel, kerüld a túlzott alkoholfogyasztást és az egészségtelen táplálkozást!

A Vitéz Kürtős a Pink Gasztro Kampányban való részvételével célja felhívni a figyelmet arra, hogy rendszeres szűrésekkel és a korai diagnózissal a legtöbb mellrákos nő élete menthető!

Pink desszert kínálatunk:
Epres kürtőskalács
Kürtős Málnavirág

#mellrakinfo #koraidiagnozis #mindennoszamit #tegyunkegymasert #figyeljmagadra

Várunk szeretettel! Segítsünk együtt!

Vitéz Kürtős csapata