Glutenmnetes kurtoskalacs hovirag
Husvet
Epres kurtos fondu vanilikremmel
Husveti desszertek
#kürtőskalácsoznijó

Tavaszi tematikus hétvégék az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában

Tavaszi esemény sorozatunk a következőképp alakul: a hónap első hétvégéje mindig a glutén és tejmentes alapanyagból készült kürtőskalácsoké, második hétvége általában az ünnephez kötődik, a harmadik hétvége a Kürtős Fondü Variációké, míg utolsóként Vegán Kürtőskalács Hétvégét szervezünk.

2024 marciusi esemenyek facebook borito HU

Mostmár hagyománynak is nevezhetjük, hogy hétvégente több tematikus eseményt is tartunk az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában, íme a tavaszi hétvégék kínálatai:

"MENTES" KÜRTŐSKALÁCSOK HÉTVÉGÉJE - március 2-3, április 6-7

Tavasszal három alkalommal tartunk glutén-, tej és tojásmentes alapanyagból készült kürtőskalács hétvégét, melyre szeretettel várunk minden glutén, tej, tojás intoleranciával élőt egy jó kürtőskalácsozásra!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy "mentes" kürtőskalácsainkat sajnos nem tudjuk teljesen külön helyiségben készíteni, de külön személyzet foglalkozik vele, elkülönített asztalon és eszközökön készülnek a kürtőskalácsok... de nagy odafigyelés mellett is nyomokban tartalmazhat glutént, mivel egy légtérben készítjük hagyományos termékeinkkel.

Összetevők: glutén- és tejmentes lisztkeverék (Mimen fehér kenyér és kalács lisztkeverék, NaturBit), cukor, élesztő, növényi margarin, só, Alpro rizstej, citromhéj.

Glutén- és tejmentes kürtőskalács

NŐNAPI KÜRTŐSKALÁCS HÉTVÉGE - március 8-10.

Nőnap alkalmából is készülünk sok-sok Kürtős finomsággal! Csak erre hétvégére visszatér a Kürtős Málnavirág desszertünk és közkívánatra - Valentin-napon nagyon szerettétek - a Dupla Málnás KÜRTŐSBON! De jövünk különböző kávé különlegességekkel is, mint a legújabb alkotásunk: a Ruby Latte Macchiato!

Boldog Nőnapot

ÜNNEPI KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - március 15-17.

A nemzeti ünnepünkre mindig külön készülünk - kürtőskalácsainkat és desszertjeinket az ünnepre hangolva! Most 3 napon keresztül lesznek elérhetőek ezek a termékeink, például a három színű, nemzeti kürtőskalács: málna, kókusz, pisztácia ízesítéssel, vagy az Ünnepi Kürtős Szelet - szintén három ízű krémhabbal: málna, kókusz, pisztácia krémmel ízesítve.

nemzeti ünnepi kürtőskalács

HÚSVÉTI KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - március 29- április 1.

A húsvéti hosszú hétvégére most is különleges ajánlatokkal készülünk. Nagypénteken a glutén- és tej érzékenyeknek kedvezünk, nagyszombattól hétfőig húsvéti hangulatba öltöztetett kürtőskalács-desszertekkel várunk!

Húsvéti kürtőskalács napok

KÜRTŐSKALÁCS VIGALOM - május 11-13.

Kürtőskalács Fesztivál kistestvérét, tavaszi ünnepét immáron negyedik alkalommal szervezzük Fővárosi Állat-és Növénykert, a Holnemvolt Vár gyönyörű környezetében. Ezen eseményen ünnepeljük az ÉDES MACKÓ KÜRTŐSKALÁCS-CUKRÁSZDA 6 ÉVES születésnapját és az állatkerti VITÉZ KÜRTŐS KUCKÓ 15 éves szülinapját!

Mindemellett családi-és gyermekprogramok, állatos programok, kézműves foglalkozások, kvízjáték, fotósarok, óriás malomjáték és koncertek is várják a látogatókat.

3. Kürtőskalács Vigalom

KÜRTŐS FONDÜ VARIÁCIÓK HÉTVÉGÉJE - március 23-24, április 20-21, május 18-19

A finom, meleg, ropogós kürtőskalács szeleteket különböző toppingba mártogatva tehetjük különlegesebbé! Két választásod lehet: Klasszik Kürtős Fondü - a választható kürtőskalács ízek: vanília, dió, fahéj, kókusz, kakaó. Vagy Különleges Kürtős Fondü - választható kürtőskalács ízek: málna, eper, passiógyümölcs.

És ehhez variálhatod a toppingokat: csoki, csoki-málna, csoki-mangó, vaníliakrém, tejszínhab, mákos vaníliasodó. Ezeken a hétvégéken minden plusz topping csak 100 Ft-ba kerül.

Kürtős Fondü Variációk

VEGÁN KÜRTŐSKALÁCSOK HÉTVÉGÉJE - március 30-31, április 27-28 , május 25-26

Minden a hónap utolsó hétvégéjén Vegán Kürtőskalács Napokat tartunk, amikor csak egyszerűen vegán alapanyagokból dolgozunk, nem pedig gluténmentes lisztkeverékből készítjük a kürtőskalácsokat, hanem hagyományos lisztből, csak tej és tojásmentesen! Ezen a hétvégéken készül vegán KÜRTŐSBON is, MINI KÜRTŐS BOX is és néhány kürtőskalács-desszertet is elkészítünk vegán alapanyagból.

Vegán Kürtőskalács Hétvége

Várunk hát nagy szeretettel a Tavaszi Kürtőskalács Hétvégéken és persze nem csak!

A program és a kínálat változtatásának jogát fenntartjuk!

Vitéz Kürtős csapata