Bnr
Kandallo Iri
Iringo_tel_bakenroll
Kis karácsony, nagy karácsony

Vitéz Kürtős karácsonyi ajánlatok

Mint minden decemberben, idén is jövünk ütős adventi ajánlatokkal, legyen szó karácsonyi ajándékról vagy arról milyen finomság kerüljön az ünnepi asztalra vagy akár a karácsonyfa alá! 2021-ben ezt sütöttük ki!

6
Két kiemelt kedvencünk: Édesmaci Házicsoki - amiből sosem elég! és a Bake'n'Roll - mini, faszenes kürtőskalács grillsütő negyedik, legújabb kiadása.

Házicsoki csomag ajánlatok

Egy éve dobtuk piacra a saját készítésű kézműves Édesmaci Házicsokinkat - melyet örökölt recept alapján készítjük négy egyszerű összetevőből: vaj, cukor, kakaó és tejpor, tartósítószer és adalékanyag nélkül! Három fő ízben készítjük: kakaós, rumos-mazsolás, fehér - illetve decemberi különlegesség a málnás! Több kiszerelésben is vásárolható és akár postázni is tudjuk országszerte bárhova! RENDELÉS ITT!

Édesmaci Házicsoki csomagok dísztasakban:

5+1 ajándék csomag - 1500 Ft

8+2 ajándék csomag - 2400 Ft

15 +5 ajándék csomag - 4500 Ft

Rendelés

Karácsonyi csomag ajánlatok

Az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda tavalyi bezárások alatt kitalált karácsonyi csomagjainak sora idénre bővült, most már nem csak kürtőskalácsokat és kürtőskalácsból készült desszerteket rendelhettek tőlünk, hanem bejglit is és mindezt glutén- és tejmentes változatban is. Természetesen a kürtőskalácsainkat csak is frissen fogyasztásra készítjük most is, de csomagjaink házicsokit és bejglit is rejtenek, melyek kitartanak az ünnepek végéig. Csak előrendelés esetén és személyes átvétellel készítjük! RENDELÉS ITT!

Vitéz Kürtős csomagok díszdobozban:

Vitéz Kürtős mini csomag: 2 db mini kürtőst (vanília, málna) és 3 db Édesmaci Házicsoki (kakaós, rumos, fehér) - 2200 Ft

Édes Mackó Családi Karácsonyi Csomag: 1 db bejgli, 4 db mini kürtős (vanília, málna, kókusz, passiógyümölcs), 3 db Édesmaci Házicsoki (kakaós, rumos, fehér)- 5800 Ft

Bejglik (500 g): Hagyományos (diós, mákos) 2590 Ft, Glutén-, tojás- és tejmentes (diós, mákos) bejgli 2890 Ft

Rendelés

Kürtőskalács-sütő karácsonyi ajándékok

2020 év végére készültünk el a megújult Bake'n'Roll, mini, faszenes kürtőskalács grillsütő negyedik, legújabb kiadásával, mely segítségével bárhol, bármikor, bárki tud kürtőskalácsot sütni. Szívből ajánljuk karácsonyi ajándéknak azoknak, akik szeretnek a családdal, barátokkal közösen a kertben grillezni, azoknak akiknek külföldön élnek rokonai és néha egy kis haza ízre vágynak, és azoknak, akik csak úgy magukat lepnék meg egy hasznos, kompakt, több funkciós, praktikus és csodaszép csomagolású mini grillel. Országszerte és külföldre is szállítunk! RENDELÉS ITT!

Bake'n'Roll kürtőskalács-sütő - 49900 Ft

Kürtőskalács sütőfák, recepttel (magyar, angol nyelven) - 6490 Ft

Kürtősfánk sütőrudak, recepttel (9 nyelven) - 1990 Ft

Rendelés