Vitez Kurtos kurtoskalacs vasarok 10
Vitez Kurtos kurtoskalacs vasarok 1
Vitez Kurtos kurtoskalacs vasarok 13
Vitez Kurtos kurtoskalacs vasarok 12
Vitez Kurtos kurtoskalacs vigalom 9

Vitéz Kürtős az ősz legjobb rendezvényein

Több, mint 18 éve készítjük az ország egyik legfinomabb és legismertebb kürtőskalácsát országszerte a legszínvonalasabb rendezvényeken, hagyományőrző kézműves vásárokon, kulturális és gasztronómiai fesztiválokon, kiállításokon, város- és falunapokon vagy bármilyen más jellegű szervezett eseményen.

Kalacs event 4
A sikeres nyári rendezvényeink után ősszel is folytatódnak kedvenc fesztiváljaink sorozata, ahol nagy lelkesedéssel sütjük a legfinomabb kürtőskalácsaikat.

Mutatjuk az őszi kedvenceinket, melyeken mindig nagy örömmel veszünk részt!

OMÉK 2021 - október 7-10, Budapest, Hungexpo

2021. évi Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) idén az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kísérőrendezvényeként lesz megtartva a HUNGEXPO területén, az E és B pavilonokban az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum szervezésében. A Vitéz Kürtős, a kürtőskalács - mint hungarikum képviseletében - a B pavilonban a HUNGARIKUMOK standján lesz jelen, ahol a kürtőskalács népszerűsítése mellett bemutatjuk Bükkfaszén termékeinket, valamint különböző, otthoni használatra tervezett kürtőskalács sütő és grill eszközeinket!

PÉCSVÁRADI LEÁNYVÁSÁR - október 15-17, Pécsvárad, több helyszín

3 napon keresztül jobbnál jobb koncertek: Szikora Róbert és az R-Go, Biga, Varga Viktor, Punnany Massiv, Bagossy Brothers Company, Kozmix, Kontor Tamás, Homonnay Zsolt és még sorolhatnék, emellett borászok, sörösök, kézművesek és különleges gasztro kitelepülők várnak. Igazi "város napok" fesztivál hangulat garantált! Mi pedig két helyen is jelen leszünk, ahogy az elmúlt években már megszokhattátok.

HALLOWEEN az Állatkertben - október 29, BUDAPEST

Tökfaragással, rémisztő állatos bemutatóval és boszorkánykonyhával várnak mindekit október 29-én este 19.00 és 00.00 óra között az Állatkertben. Belépés 14 év alatti gyerekeknek jelmezben, arcfestéssel vagy töklámpással 200 Ft. Mi pedig immáron 3 helyen is, mindenféle tökös kürtőskalács-variációkkal és különleges desszertekkel készülünk.

Az ősz további rendezvényeiről és egyéb aktuális eseményeinkről, melyeket az Édes Mackó kürtőskalács cukrászda-ban szervezünk majd októbertől, itt találsz felvilágosítást!

Várunk szeretettel az ősz legmenőbb rendezvényein!

Vitéz Kürtős csapata

Ami már lejárt:

NEMZETI VÁGTA - október 1-2-3, Budapest, Andrássy út

Jótékonysági sztárfutam, Kishuszár Vágta, Nemzeti Vágta döntő - csak néhány program elem a 3 napos nagyszabású rendezvényből, melyet lassan 10 éve veszünk részt minden évben. Várunk idén is szeretettel, ugyan mi nem lovon, de egy kitűnő kürtőskalács sütő kocsival jeleskedünk és természetesen sütjük a finom kürtőskalácsainkat, málnás biztosan lesz! Megtaláltok a megszokott helyen, az Andrássy út elején!

KOMLÓI BÁNYÁSZNAPOK - szeptember 2-5, Komló, több helyszín

4 napon keresztül jobbnál jobb koncertek: Hooligans, Halott Pénz, Neoton Família, Republic, Pápai Joci és még sorolhatnék, emellett borászok, sörösök, kézművesek és különleges gasztro kitelepülők várnak. Igazi "város napok" fesztivál hangulat garantált! Mi pedig két helyen is jelen leszünk, ahogy az elmúlt években már megszokhattátok, az Eszperantó téren.

ÉDES NAPOK BUDAPEST - szeptember 17-18-19, Budapest, Szent István tér

Az év legédesebb hétvégéjén, a Bazilikánál a faszénparázson sült friss kürtőskalácsok mellett – mint minden évben – idén is kürtőskalácsból készült desszert is van a kínálatunkban – melyek az Édes Mackó by Vitéz Kürtős kürtőskalács-cukrászda legfelkapottabb desszertjei: a Kürtős Fondü és a Dupla Málnás Kürtős Fondü 👌

VEGÁN WEEKEND MARKET - szeptember 18-19, Budapest, Allee mellett

Szeptemberben újra vár Magyarország egyetlen közösségi vegán piaca a VEGAN WEEKEND MARKET, az Allee melletti sétányon, ahol most először a Vitéz Kürtős is jelen lesz vegán kürtőskalácsainkkal. Két napon keresztül, 100% vegán alapanyagokból fogunk készíteni: vaníliás, diós, fahéjas, kókuszos, mandulás és málnás kürtőskalácsot. Várjuk szeretettel a laktóz, tojás és tejfehárje érzékeny vásárlóinkat is!

NEMZETI VÁGTA - október 1-2-3, Budapest, Andrássy út

Jótékonysági sztárfutam, Kishuszár Vágta, Nemzeti Vágta döntő - csak néhány program elem a 3 napos nagyszabású rendezvényből, melyet lassan 10 éve veszünk részt minden évben. Várunk idén is szeretettel, ugyan mi nem lovon, de egy kitűnő kürtőskalács sütő kocsival jeleskedünk és természetesen sütjük a finom kürtőskalácsainkat, málnás biztosan lesz! Megtaláltok a megszokott helyen, az Andrássy út elején!