GY.I.K.

Gyakran Intézett kérdések

VITÉZ KÜRTŐS ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Mit takar a VITÉZ ernyőmárka?
A VITÉZ ernyőmárka a Vitéz Kürtős kürtőskalács brandből nőtte ki magát, mely mára több almárkát ölel fel. Természetesen az alap brand a VITÉZ KÜRTŐS, mely alá a hagyományos, faszénparázson sült kürtőskalácsaink és a kürtőskalácsból készült desszertjeink tartoznak. A VITÉZ GASTRO almárkánk az otthoni kürtőskalács-sütéshez kapcsolódó, saját fejlesztésű termékeinket foglalja magában, mint például a Mini Grill KÜRTŐS Bake’n’Roll, a Kürtőskalács Sütőfák, a Kürtősfánk Sütőrudak, valamint az ezekhez használatos grill eszközök: grillrács, elemes motor, koppantó stb. További almárkánk a minőségi, HARGITAI BÜKKFASZÉN, mely szintén a VITÉZ GASTRO családba tartozik.

Ki a VITÉZ oldal, brand tulajdonosa?
A vitezkurtos.hu weboldal és a VITÉZ KÜRTŐS valamint a VITÉZ GASTRO brandek és az alá tartozó almárkák tulajdonosa, kezelője a Földijó-Gasztro Kft., melyek tulajdonosai Bálint Gáspár és András Tünde.

Mi az VITÉZ KÜRTŐS üzleti filozófiája?
A Vitéz Kürtős missziója: megédesíteni az életet ízzel, élménnyel! Ennek megfelelően egyszerű üzleti filozófiát követünk: termékeinkkel és szolgáltatásainkkal örömet és élményt nyújtani. Adni és adni – becsülettel és kedvességgel! És értjük mindezt nemcsak a vásárlóinkra, hanem partnereinkre és kollégáinkra egyaránt. Mindezt igyekszünk egy olyan közösségben megvalósítani, ahol minden kollégánk a saját magáénak, egy közös vállalkozásnak érezheti azt, ahol együtt a legjobb vásárlói élmény elérésért dolgozunk.

Hogyan lehetek én is VITÉZ munkatárs?
A VITÉZ KÜRTŐS csapatához bármikor lehet csatlakozni, ha elhivatottságot érzel a küldetésünk iránt, azaz: hogy egy ilyen egyszerű, de nagyszerű termékkel, mint a kürtőskalács, emberek sokaságának szerezzünk örömet. Legyen az irodai munka, kürtőskalács-készítés, cukrászat, logisztika vagy más terület, ha elszánt és elkötelezett vagy és magadénak vallod az értékeinket, bármikor elküldheted önéletrajzod az info@vitezkurtos.hu emailcímre, mi válaszolni fogunk!

VITÉZ KÜRTŐS ÜZLETEK ÉS TERMÉKEK

Hány Vitéz Kürtős üzlet van Magyarországon?
Két állandó üzletünk van jelenleg: az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda és a Vitéz Kürtős Kuckó, mely a budapesti Fővárosi Állat- és Növénykerten belül található.

Milyen rendezvényeken találkozhatunk a Vitéz Kürtőssel?
Az év során rengeteg rendezvényen megfordulunk, legyen az a Balatonnál, Budapesten, Veszprémben vagy Győrött. Kövess minket Facebookon vagy honlapunkon, és nézd meg rendezvénynaptárunkat az aktuális időpontokért!

Hol található a Vitéz Kürtős Kuckó az Állatkerten belül?
A pontos cím: 1146 Budapest, Állatkert körút 6-12., az Állatkerten belül pedig az Oroszlán udvar előtt találtok meg minket.

Be kell fizetni az Állatkertbe, hogy vásárolhassak a Vitéz Kürtős Kuckóban?
Ehhez az üzletünkhöz csak Állatkerti belépő megvásárlásával lehet bejutni. A Belépők árairól itt tudsz tájékozódni.

Hol található az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda?
A pontos cím: 1146 Budapest, Állatkert körút 14-16.
A cukrászda pontosan a Széchenyi fürdő főbejáratával szemben, a Cirkusz és a Körhinta között található.

Kell belépőt vásárolnom az Állatkertbe ahhoz, hogy vásárolhassak az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában?
Nem szükséges befizetni az Állatkertbe, hogy Vitéz Kürtőst és egyéb desszerteket tudjanak venni. Ugyan az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda belső része a Holnemvolt Várhoz tartozik, de van külső teraszunk, külön bejárat a fedett teraszunkhoz és kiadó ablakunk is az Állatkerti körút felől.

Hogyan közelíthető meg, tudok parkolni az Édes Mackó előtt?
Az Állatkert körút mindkét oldalán fizető parkoló részek vannak kialakítva, az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda előtt is.

Meddig van nyitva az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda?
Nyitvatartásunk szezonálisan változó. A cukrászda november és március között minden nap 9.30-18.00-ig, április és október között hétköznap 9.30-18.00-ig, hétvégén pedig 9.30-19.00-ig tart nyitva.

Milyen nyitvatartással működik a Vitéz Kürtős Kuckó az Állatkertben?
A Fővárosi Növény- és Állatkerten belül található Vitéz Kürtős Kuckó mindig idomul a Fővárosi Növény- és Állatkert nyitva tartásához. Az Állatkert általában az év minden napján – ünnepnapokon is – várja látogatóit, az itt jelzett nyitvatartási rend szerint.

Milyen ízű kürtőskalácsok kaphatóak mindig az üzletekben?
Vitéz Kürtős Kuckó (Fővárosi Növény- és Állatkert): a klasszikus ízek közül a vanília, dió, fahéj, kókusz, kakaó, mandula, a különleges ízek közül pedig málna mindig kapható.

Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda: az állandó kínálatban málna, eper, passiógyümölcs és csokicsepp, szezonális kínálatunkban pedig citrus, meggyes-mákos, cappuccino, pörköltmogyoró ízesítésű kürtőskalácsok kaphatók.

Milyen kürtőskalács-desszertek készülnek mindig az Édes Mackóban?
Az alábbi desszertek szerepelnek állandó étlapunkon:
Kürtős Krémes, Kürtős Csapágy, Kürtős Fagyi, Kürtős Fondü, Dupla Málnás Kürtős Fondü, Kürtős Zserbó, Kürtős Cake, Kürtős Virág, Kürtős Szelet, valamint a kürtőskalács pohár desszertek közül a Kürtős Gríz, Kürtős Guba, Madárlátta Kürtős.

Milyen összetevőkből készülnek a Vitéz Kürtős termékek?
Alapanyagaink: liszt, tejpor, víz, vaj, élesztő, cukor, citromhéj, só, vanília.

Milyen allergéneket tartalmazhatnak a Vitéz Kürtős termékek?

Glutén, tejfehérje, laktóz, diófélék.

Hol és mikor kapható glutén- és tejmentes kürtőskalács?
Az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában minden szerdán és minden hónap első hétvégéjén, a Glutén- és Tejmentes Hétvégéken kapható glutén- és tejmentes kürtőskalács.

Milyen összetevőkből áll a glutén- és tejmentes kürtőskalács?
Alapanyagok: Mimmen kalács lisztkeverék, glutén- és laktózmentes vaj, víz, növényalapú tej, élesztő, cukor, citromhéj, só, vanília.

Cukormentes kürtőskalács kapható?
Cukormentes kürtőskalácsot nem tudunk készíteni. Nincsen olyan cukorpótló készítmény, amely úgy rá tudna karamellizálódni a kürtőskalácsokra, hogy annak roppanós legyen a külseje és finom puha maradjon a belseje.

Tojás van a kürtőskalács tésztájában?
Kürtőskalácsaink az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdán kívül mindenhol tojás nélkül készülnek, tehát az Állatkerti Vitéz Kürtős Kuckóban és a rendezvényeken nem használunk tojást, de az Édes Mackóban teszünk tojást is a tésztába.

Mennyi a szavatossága a kürtőskalácsnak és a kürtőskalács-desszerteknek?
Kürtőskalácsainkat és kürtőskalács desszertjeinket frissen fogyasztva ajánljuk, de legkésőbb az elkészítést követő 2 óra múlva ajánlott elfogyasztani annak érdekében, hogy az igazi Vitéz minőségű kürtőskalácsot tudj fogyasztani. Ez a mi javaslatunk, de természetesen másnap a reggeli kávé mellé is még kiváló a kürtőskalácsunk.

Milyen fizetési módok választhatóak az üzletekben? Bankkártya? Szépkártya?
Üzleteinkben készpénzzel, bankkártyával és OTP szépkártyával is lehet fizetni.

Lehet személyre szóló üzenetet küldeni a Vitéz Kürtőssel?
Amennyiben ügyfélszolgálati telefonszámaink egyikén leadod kérésed, mi szívesen továbbítjuk azt egy szép üzenőkártyán a kürtőskalács kiszállításakor. Keress bennünket ügyfélszolgálatunkon: a +36 70 415 8357 telefonszámon, vagy az info@vitezkurtos.hu emailcímen.

Van internet (wifi) hozzáférés az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában?
Jelenleg még nincs.

Lehet dohányozni a Vitéz Kürtős üzleteiben?
A jogszabályok szerint az üzleteinkben tilos a dohányzás, dohányozni csak az arra kijelölt helyen szabad.

Lehet Vitéz Kürtős / Édes Mackó ajándékutalványt vásárolni?
Igen, ajándékutalvány vásárlására van lehetőség. Jelenleg 1000 Ft-os, 3000 Ft-os és 5000 Ft-os ajándékutalványaink vannak, melyeket az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában személyesen meg lehet vásárolni, az info@vitezkurtos.hu oldalon pedig meg lehet megrendelni.

Hogyan működik a kürtőskalács házhozszállítás?
A Wolt és Netpincér futárszolgálatokkal is kapcsolatban vagyunk, így az ő oldalaikon is le tudsz adni rendelést. Emellett min. 4800 Ft értékű vagy 4 db kürtőskalács rendelése esetén Budapest egész területére tudsz rendelni közvetlenül tőlünk is, ha legalább a szállítást megelőző napon leadod rendelésed az info@vitezkurtos.hu e-mail címen.

Lehet előre leadni kürtőskalács rendelést?
Igen. E-mailen és telefonon is leadhatod előre rendelésed. Ügyfélszolgálat: +36 70 415 8357, e-mail: info@vitezkurtos.hu.

Vidékre, Budapesten kívül lehetséges kürtőskalács szállítást kérni?
Csak Budapestre tudjuk vállalni a kürtőskalács kiszállítást.

Mi a teendő, ha nagyobb mennyiségben szeretnék kürtőskalácsot rendelni?
Nagyobb mennyiségű kürtőskalács rendelés esetén küldj nekünk e-mail vagy keress minket telefonon. Ügyfélszolgálat: +36 70 415 8357, e-mail: info@vitezkurtos.hu.

Nagyobb családi eseményre készítenek kürtőskalácsot, desszertet?
Igen. Kérj ajánlatot az info@vitezkurtos.hu e-mail címen!

Mit foglal magában a Kürtős Cake Bar készítés?
A Kürtős Cake Bar kürtőskalács desszertekből készített válogatás felszolgálását jelenti. Budapest területén tudjuk vállalni, illetve vidéken is, de csak helyszíni kitelepüléssel, mivel mindent frissen készítünk. Bővebb információ ügyfélszolgálatunkon: +36 70 415 8357, e-mail: info@vitezkurtos.hu.

Céges eseményre szállítanak kürtőskalácsot? Vállalnak kitelepülést?
Igen. További információért kattintson ide.

Panasz esetén hol reklamálhatok?
Keressen bennünket telefonon vagy e-mailen. Ügyfélszolgálat: +36 70 415 8357, e-mail: info@vitezkurtos.hu.

Milyen előnyökkel jár a Törzsvásárlói kártya?
10% kedvezményre jogosít minden vásárlásnál a Vitéz Kürtős összes üzleteiben és rendezvényein, a webshopunkban és a franchise partnereinknél is.

Hogyan kérhetek Vitéz Kürtős Törzsvásárlói kártyát?
Kattintson ide.

Mennyi idő múlva kapom meg a Törzsvásárlói kártyám?
A megrendelt törzsvásárlói kártyát postán küldjük el, legkésőbb a megrendeléstől számított 1 héten belül.

Mit kell tennem, ha a Vitéz Kürtős törzsvásárlóként szeretnék vásárolni?
Be kell mutatni a Törzsvásárlói kártyát, illetve kollégáinknak bediktálni a kártyán található nevet és számot.

Átruházható a törzsvásárlói kártya? A családom többi tagja is használhatja?
Igen, a kártya átruházható.

Mit tegyek, ha elveszett a Vitéz Kürtős törzsvásárlói kártyám?
Vedd fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen és kiállítunk részedre egy új kártyát. Ügyfélszolgálat: +36 70 415 8357, e-mail: info@vitezkurtos.hu.

Használhatom a Vitéz Kürtős törzsvásárlói kártyát online vásárlásnál is?
Igen. Törzsvásárlóink online és személyes vásárlásnál is megkapják a nekik járó kedvezményt.

Kinek jár a Vitéz Kürtős VIP kártya és milyen előnyökkel jár?
A Vitéz Kürtős VIP kártyát kizárólag a Vitéz Kürtős tulajdonosai adhatják családtagoknak, üzleti partnereknek illetve más olyan partnereknek, akik évek óta segítik a munkánkat. Vitéz Kürtős VIP kártya tulajdonosként bárhol, bármikor vendégünk vagy a kürtőskalácsainkra és desszertjeinkre.

Hogyan lehetek én is Vitéz Kürtős kürtőskalács-készítő munkatárs?
Küldd el hozzánk fényképes önéletrajzod a info@vitezkurtos.hu e-mail címre.

A VITÉZ weboldalon olyan információt találtam, ami nem felel meg a valóságnak. Kivel vehetem fel ez ügyben a kapcsolatot?
Írj nekünk az info@vitezkurtos.hu e-mail címre, hogy kijavíthassuk a hibát.

Nem szeretnék a továbbiakban hírlevelet kapni a VITÉZ ajánlatairól. Hogyan törölhetem?
Minden hírlevél aljánál található egy link, amellyel leiratkozhatsz a hírlevelekről. Csak kattints rá, és kész is.


VITÉZ GASTRO TERMÉKEK

Bake’n’Roll kürtőskalács sütő és egyéb grill eszközök

Hol gyártják a Vitéz Gastro termékeket?
Magyarországon és Erdélyben.

Hogy tudom megvásárolni a Vitéz Gastro termékeket?
Weboldalainkon (vitezkurtos.hu és bukkfaszen.hu) illetve a 06704158357-es telefonszámon keresztül.

Hogyan állhatok el a vásárlástól?
Email-en és telefonon is lemondhatod, illetve módosíthatod rendelésedet. Ügyfélszolgálat: +36 70 415 8357, e-mail: info@vitezkurtos.hu.

Milyen fizetési módok lehetségesek?
Készpénzes fizetés és előre utalás is lehetséges, illetve a weboldalon és a helyszínen is fizethet bankkártyával.

Magyarországon kívülre is lehetséges a szállítás?
Igen, a világ bármely részére el tudjuk juttatni termékeinket. Keressen bennünket! Ügyfélszolgálat: +36 70 415 8357, e-mail: info@vitezkurtos.hu.

Visszahozhatom a korábban megvásárolt árut?

Igen, minden termékünkre vonatkozik a 100% vevőelégedettségi garanciánk.

Milyen garanciális feltételek vonatkoznak a termékekre?
A vásárlástól számítva 2 év jótállási kötelezettséget vállalunk termékünkre, ami a jótállási jeggyel vagy a vásárlást igazoló bizonylattal érvényesíthető.

Mit tegyek, ha garanciális problémám van a termékekkel?
Vegye fel velünk a kapcsolatot email-en vagy telefonon.
Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Panaszommal hová fordulhatok?
Vevőszolgálatunkhoz emailben vagy telefonon:
Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Mennyibe kerül a szállítás Magyarországon?
Alapdíjunk 1490 Ft, ez 20 kg-ig érvényes, és 20 kg-onként 1490 Ft-tal növekszik.

Milyen csomagküldő szolgáltatással jutnak célba a termékek?

Magyarországon a csomagpiac.hu (FÁMA) a kiszállító partnerünk, külföldre a UPS szolgáltatóval dolgozunk.

Mennyi a szállítási idő országon belül? És külföldre?
Belföldön 1-2 munkanap, külföldre 3-5 munkanap.

Megváltoztathatom a szállítás időpontját?
Hívja ügyfélszolgálatunkat és megoldjuk kérését! Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Személyes átvétel lehetséges? Hol?
Igen, személyes átvételre a 1161 Budapest, József utca 92. szám alatti telephelyünkön van lehetőség, hétköznap 9-17 óra között.

Mit tegyek, ha online vásárláskor a kártyás fizetés sikertelen volt?
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot email-en vagy telefonon.
Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Bankkártyás fizetés esetén hogyan történik a visszafizetés?
Megegyezés alapján, visszautalással

Hogyan kapom meg a vásárlásról a számlát?
Vásárlás során kérhet papírszámlát, illetve a megadott emailcímre e-számlát is.


Bake'n'roll kürtőskalács grillsütőre vonatkozó kérdések

Mit tartalmaz a Bake’n’roll mini, faszenes kürtőskalács grillsütő?

A csomag tartalmazza a sütőt, 2 db sütőfát, 1 db piszkavasat, két grillmotort elemmel, valamint a lépésről-lépésre fotókat tartalmazó kürtőskalács receptet.

Hány kg a súlya? Melyek a méretei összeszerelve és anélkül?
A Bake’n’roll kürtőskalács grillsütő súlya 8,5 kg. Méretei összeszerelve: 42x38x27 cm, lapra szerelt állapotban/dobozban: 44x35x8 cm

Mennyi idő alatt lehet összeszerelni? Kell hozzá szerszám?
Kb. 5-10 perc alatt összeszerelhető, nincs szükség szerszámra.

Nem találtam összeszerelési útmutatót a termékhez! Megkaphatom online?
Igen, pdf formátumban is el tudjuk juttatni.

Milyen faszenet használhatok hozzá?
A termék használatához HARGITAI BÜKKFASZÉN termékünket ajánljuk.

Mit jelent a „Meggondoltad magad? Nem probléma!” lehetőség?
Vásárlóink 30 napos gondolkodási időt kapnak. Amennyiben vásárlónk bármilyen okból kifolyólag meggondolta magát, és felveszi velünk a kapcsolatot, illetve a terméket visszajuttatta hozzánk, mi annak teljes árát visszatérítjük.

BÜKKFASZÉN TERMÉKEK

Milyen kiszerelésben kapható a bükkfaszén?
A termék 3, 5, 9 és 10 kg-os kiszerelésben elérhető.

Hol gyártják a Bükkfaszén termékeket?
A bükkfaszén termékek Székelyföldön készülnek.

Tartalmaz a termék vegyi anyagokat? Milyen eljárással égetik a faszenet?
Nem, mindenféle vegyi anyagtól mentesek termékeink. Elkészítése során a fát boksába rakják, amihez előzetesen sík területet keresnek vagy alakítanak ki. A vastagabb fákat, törzseket rendesen középre helyezik, három rend majdnem függőlegesen egymásra állított fából rakják, majd földdel betakarják. A boksát a tetején gyújtják be, majd 8–12 napig lassan égetik, végül egy napig pihentetik.

Mi mindenre jó a bükkfaszén?
Grillezésen kívül a gyógyászatban méregtelenítésre, a háztartásban szagtalanításra, a nedvesség elszívására és rozsda megelőzésére is alkalmas.

Milyen grillező eszközökhöz ajánlott a Bükkfaszén?
A legegyszerűbb grillsütőktől kezdve smokerekbe, füstölőbe és Kamado grillekbe is ajánljuk.

Hogy tudom megvásárolni a Bükkfaszenet?

A www.bukkfaszen.hu weboldalunkon, illetve a + 36 70 4158357-es telefonszámon.

Hogyan állhatok el a vásárlástól?
Email-en és telefonon is lemondhatja, illetve módosíthatja rendelését.

Milyen fizetési módok lehetségesek?
Készpénz és utalás is lehetséges, illetve a weboldalon és a helyszínen is fizethet bankkártyával.

Magyarországon kívülre is lehetséges a szállítás?
Igen. Hívja ügyfélszolgálatunkat és megoldjuk kérését! Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Visszahozhatom a korábban megvásárolt árut?

Igen, minden termékünkre vonatkozik a 100% vevőelégedettségi garanciánk.

Mit tegyek, ha problémám van a termékekkel?
Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy email-en.
Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Panaszaimmal hová fordulhatok?
Vevőszolgálatunkhoz email-en vagy telefonon.
Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Mennyibe kerül a szállítás Magyarországon?
Alapdíjunk 1490 Ft, ez 20 kg-ig érvényes, és 20 kg-onként 1490 Ft-tal növekszik.

Milyen csomagküldő szolgáltatással jutnak célba a termékek?
Magyarországon a csomagpiac.hu a kiszállító partnerünk, külföldre a UPS szolgáltatóval dolgozunk.

Mennyi a szállítási idő országon belül? És külföldre?
Országon belül kb. 1-2 munkanap, külföldre 3-5 munkanap.

Megváltoztathatom a szállítás időpontját?
Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 415 8357 telefonszámon, és megoldjuk kérését!

Személyes átvétel lehetséges? Hol?
Igen, személyes átvételre a 1161 Budapest, József utca 92. szám alatti telephelyünkön van lehetőség.

Mit tegyek, ha online vásárláskor a kártyás fizetés sikertelen volt?
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot email-en vagy telefonon.
Telefonszám: +36 70 415 8357, E-mail: info@vitezkurtos.hu

Bankkártyás fizetés esetén hogyan történik a visszafizetés?
Megegyezés alapján, visszautalással.

Hogyan kapom meg a vásárlásról a számlát?
Vásárlás során kérhet papírszámlát, illetve a megadott emailcímre e-számlát is.

KÜRTŐSKALÁCS FESZTIVÁL tudnivalók

KÜRTŐSKALÁCS VIGALOM tudnivalók