Vitez Kurtos kurtoskalacs workshop
Vitez Kurtos kurtoskalacs teszta
Vitez Kurtos kurtoskalacs faszen
Vitez kurtos forgatas
Vitez Kurtos kurtoskalacs tesztatekeres
Vitez Kurtos kurtoskalacs sutofanyelek
Vitez Kurtos kurtoskalacs malnasszoras
Outdoor Csapatépítő Tréning

Gasztrokaland és élmény

Több, mint 20 éve készítjük az ország egyik legfinomabb és legismertebb kürtőskalácsát országszerte. Célunk, hogy a székely népi hagyomány e remekét: a kürtőskalácsot és annak hagyományos készítési módját megőrizzük és megismertessük a nagyvilággal...

...Csapatépítő tréningeink során ezt a tudást adjuk tovább, így a résztvevők nemcsak megkóstolhatják az igazi kürtőskalácsokat, de saját kezűleg el is készíthetik azt – természetesen kollégáink segítségével.

A Vitéz Kürtős országszerte ismert és egyedülálló kürtőskalács brand, melynek neve garancia a minőségi, eredeti kürtőskalácsra, valamint a csomagolás és kiszolgálás magas fokú minőségére. Egyike vagyunk azon úttörőknek, akik e sütemény hagyományos készítési módját újraélesztették, azzal a céllal, hogy megismertessük azt az egész világgal. Több, mint 17 éve készítjük az ország egyik legfinomabb és legismertebb kürtőskalácsát országszerte. Célunk, hogy a székely népi hagyomány e remekét: a kürtőskalácsot és annak hagyományos készítési módját megőrizzük és megismertessük a nagyvilággal. Csapatépítő tréningeink során ezt a tudást adjuk tovább, így a résztvevők nemcsak megkóstolhatják az igazi kürtőskalácsokat, de saját kezűleg el is készíthetik azt – természetesen kollégáink segítségével.

PROGRAM:
A különleges gasztrokaland alatt a résztvevőket a létszámtól függően különböző csapatokba osztjuk, majd kiosztjuk az egyes szerepeket (ki lesz a tésztadagasztó, ki a feltekerő, és ki a sütőmester?), a kalácsokat pedig együtt, csapatként sütjük meg. Míg a tészta elkészül és megkel, valamint a megfelelő hőfokra melegszik a szén, a résztvevők megismerhetnek különböző, a kürtőskalács történetéről szóló mondákat, ismeretterjesztő kvízjátékon vehetnek részt, illetve versenyezhetnek egymással. Ezután következik a tészta feltekerése a sütőfára, majd a sütés illetve ízesítés – mely fázisokban igen nagy szerep jut a csapat együttműködési képességének. A workshopon készült kürtőskalácsokat a résztvevők természetesen hazavihetik illetve elfogyaszthatják.

HELYSZÍN:
Az Outdoor Csapatépítő Tréning megtartására bármilyen külső helyszín alkalmas lehet, ahol rendelkezésre áll legalább 3x4 m méretű, fedetlen terület, 220 V-os áram illetve vízvételi lehetőség.

FELSZERELÉS:
A workshopon az összes szükséges kelléket, felszerelést, alapanyagot, valamint kötényt mi biztosítjuk.

IDŐPONTOK:
Az Outdoor Csapatépítő Tréning egyedi időpontokban kérhető. A nyári hónapokban és decemberben csak hétköznapokon tudunk külső helyszínen Outdoor Csapatépítő Tréninget tartani.

LÉTSZÁM:
Outdoor Csapatépítő Tréninget 10 fő résztvevőtől tudunk tartani, de van kapacitásunk akár 100-150 fős tréningek megtartására is.

ÁRAINK:
Minimális díj: 300.000 Ft + áfa (max. 50 fő)
Max. 70 főig: 330.000 Ft+ áfa
Max. 100 főig: 400.000 Ft + áfa
Max. 150 főig: 500.000 Ft + áfa

Budapesten kiszállásunk ingyenes, de az ország más területére 150 Ft+áfa/km útiköltséget számolunk fel.
Egyedi kéréseivel kérjük, bátran keresse kollégáinkat!

EGYÉNI WORKSHOP esetén a helyszín az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda, ebben az esetben nettó 18 000 Ft + áfa a költség/fő, plusz az Állatkerti belépő, melyet kedvezményesen tudunk biztosítani.

ELÉRHETŐSÉG:
Ottava Nikolett, ügyfélszolgálat
Telefon: +36 70 415 83 57
Email: info@vitezkurtos.hu

VAGY KÉRJÜK, TÖLTSE KI ŰRLAPUNKAT: