Vitez Kurtos kurtoskalacs 6
Vitez Kurtos kurtoskalacs 4
Vitez Kurtos kurtoskalacs 1
Vitez Kurtos kurtoskalacs 5
Vitez kurtos logo suto
Vitez Kurtos kurtoskalacs sulakalacs
0200728 GL8 8988 02
Céges rendezvények

Családi naptól a vállalati karácsonyig

Édesítse meg egy igazi hungarikummal rendezvényét!

A Vitéz Kürtős országszerte ismert és egyedülálló kürtőskalács-brand, melynek neve garancia a minőségi, eredeti kürtőskalácsra, ugyanakkor a csomagolás és kiszolgálás magas fokú minőségére. Egyike vagyunk azon úttörőknek, akik e sütemény hagyományos készítési módját újraélesztették, azzal a céllal, hogy megismertessük azt az egész világgal.

Kitelepüléseink évek óta nagy sikert aratnak úgy a céges rendezvények körében – legyen az családi nap vagy más jellegű rendezvény –, mint családi eseményeken, legyen az eljegyzés, évforduló, születésnap, vagy akár esküvő. A kürtőskalács ugyanis olyan desszert, amit bárhol és bármikor el lehet fogyasztani – legyen az üdvözlőfalat, búcsú- vagy köszönőajándék, esetleg a nap meglepetés desszertje.

Kitelepüléseink során az érdeklődők betekintést nyerhetnek a kürtőskalács-készítés rejtelmeibe, és testközelből láthatják, hogyan készül az igazi kürtőskalács: helyben dagasztva, faszénparászon sütve, akár különleges ízesítésekkel.A hagyományos kürtőskalácsok mellett kürtőskalács-desszertek készítését is vállaljuk. Kürtős Cake Bar szolgáltatásunk még exkluzívabb desszertkínálattal tudjuk színesíteni rendezvényét, ezáltal még többen megtalálhatják kedvenc ízeiket nálunk.

A kürtőskalács még édesebbé teheti az alábbi rendezvényeket:

– céges rendezvény
– családi események
– születésnapok
– esküvők
– évfordulók.

Ha igazi kürtőskaláccsal szeretné emelni rendezvénye fényét, keressen bennünket bizalommal!

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Ottava Nikolett, ügyfélszolgálat
Telefon: +36 70 415 83 57
Email: info (kukac) vitezkurtos.hu

VAGY KÉRJÜK, TÖLTSE KI ŰRLAPUNKAT: