Vitez Kurtos kurtoskalacs maracuja
Vitez Kurtos kurtoskalacs taskaban
Vitez Kurtos kurtoskalacs izesites
Vitez Kurtos kurtoskalacs sutoben
Vitez Kurtos kurtoskalacs kosarban
Vitez Kurtos kurtoskalacs malnasszoras
Vitez Kurtos kurtoskalacs csomagolaskozben
Kitelepülés rendezvényekre

Vásárok, piacok, események

A Vitéz Kürtős országszerte ismert és egyedülálló kürtőskalács-brand, melynek neve garancia a minőségi, eredeti kürtőskalácsra, ugyanakkor a csomagolás és kiszolgálás magas fokú minőségére.

Egyike vagyunk azon úttörőknek, akik e sütemény hagyományos készítési módját újraélesztették, azzal a céllal, hogy megismertessük azt az egész világgal. Több, mint 17 éve készítjük az ország egyik legfinomabb és legismertebb kürtőskalácsát országszerte a legismertebb rendezvényeken, hagyományőrző kézműves vásárokon, kulturális és gasztronómiai fesztiválokon, kiállításokon, város- és falunapokon vagy bármilyen más jellegű szervezett eseményen. Évente mintegy 60-80 rendezvényen veszünk részt. Kizárólag hagyományos, helyben dagasztott, faszénparázson sült kürtőskalácsot készítünk, termékeinket pedig szakképzett munkatársaink saját tervezésű installációinkból kínálják az érdeklődőknek.

Legyen szó hosszútávú megjelenésről, pár napos fesztiválról, több hetes vásárról, vagy céges rendezvényről – minden eseményre van megfelelő installációnk, melyet az alkalomhoz illően választunk meg. Kürtőskalácsainkat a klasszikus ízesítések – vanília, dió, fahéj, kókusz, kakaó – mellett különleges ízekben, például málnás, epres, csokicseppes változatban is elkészítjük.

Ha igazi kürtőskaláccsal szeretné megédesíteni rendezvényét, keressen bennünket bizalommal!

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Ottava Nikolett, ügyfélszolgálat
Telefon: +36 70 415 83 57
Email: info (kukac) vitezkurtos.hu

VAGY KÉRJÜK, TÖLTSE KI ŰRLAPUNKAT: