2023. augusztus 6.

Árubeszerző, kiszállító munkatársat keresünk

A VITÉZ KÜRTŐS immár 21 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának és megalkotója a VITÉZ GASTRO kürtőskalács sütő eszközöknek és a BÜKKFASZÉN márkának. Árubeszerző, árukiszállító pozícióba keressünk most új munkatársunkat! Csatlakozz a Vitéz Kürtős háttércsapatához, hogy közösen sikerre vigyük a következő 20 év terveit is!

Tovább
Bukkfaszen szallito auto Balint Gaspar
Allatkert uj latavny
Edesmacko domolky daniel PRINT 002
Tihanyi haz setany 20220626 Vitez 0188
Vitez 069
2024. január 18.

Farsangi események az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában

Farsangi Kürtőskalács Hétvégék esemény sorozatunkat immár negyedik éve tartjuk! Mert szeretitek nagyon. Íme az állomások: Kürtősfánkok Hétvégéje, Vegán Kürtősfánk Napok, "Mentes" Kürtősfánk Napok, Farsangfarka- Valentin Kürtőskalács és Kürtősfánk Napok
Tovább
2023. szeptember 8.

10 éves születésnapját ünnepli a Kürtőskalács Fesztivál

A Vitéz Kürtős elmúlt 20 évének kedvenc termékeit hozza el október 13-15. között a 10. Kürtőskalács Fesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. 30 különböző ízű és formájú kürtőskalács, 2 színpad és igazi programkavalkád vár mindenkit az ősz legízletesebb gasztrofesztiválján.
Tovább
2023. október 6.

DESIGN MANAGEMENT KÜLÖNDÍJ nyertesei vagyunk

A 20. Budapest Design Week Hagyományosan a Magyar Formatervezési Díjak és a Design Management Díj átadásával vette kezdetét, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy a Vitéz Kürtős is a díjazottak között volt!
Tovább
2023. augusztus 16.

Dolgozz velünk kürtőskalács készítőként!

A Vitéz Kürtős immár 20 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának, Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja ezt. Légy te is a kürtőskalács készítés nagy mesterei között!
Tovább
2023. június 18.

A Vitéz Kürtős útja Székelyföldtől a nagyvilágig

20 éve egy kis erdélyi faluból indult útjára a Vitéz Kürtős. 20 éves születésnapunk alkalmából szerveztünk egy tanulmányi utat újságíróknak, akik arra keresték a választ, hogy vajon milyen legenda lengi körül a kürtőskalács eredetét, mi a tökéletes "botratekert" titka, hogy szüle
Tovább
2023. február 7.

Képzések a Vitéz Kürtős házatáján

Törekedj a folyamatos tanulásra és fejlődésre! Ez a Vitéz Kürtős 5. értéke, ami szerint élünk, dolgozunk. 2021-2022-ben több képzésen is részt vettünk, ami segített abban, hogy munkánkat jobban végezzünk. Több ezekből európai uniós támogatásból valósult meg!
Tovább