Vitez kurtos sutofak nyelek
Vitez kurtos logo suto
Vitez kurtos forgatas
Vitez kurtos szitalas
Vitez Kurtos kurtoskalacs izesites
Vitez Kurtos kurtoskalacs kosarban
Vitez Kurtos kurtoskalacs talalas
Értékeink, céljaink

Hagyomány és innováció

A Vitéz Kürtős országszerte ismert és egyedülálló kürtőskalács brand, melynek neve garancia a minőségi, eredeti kürtőskalácsra, a termék, a csomagolás és a kiszolgálás kiemelten magas fokú minőségére.

Mint Vitéz Kürtős egyike vagyunk azon első vállalkozóknak, akik e sütemény hagyományos elkészítési módját újraélesztettük, mégpedig azzal a céllal, hogy az eredeti, faszénparázson sült kürtőskalácsot megismertessük az egész világgal. Azóta küldetésünk vált, hogy kürtőskalácsainkkal megédesítsük az életet ízzel és élménnyel, hogy a kürtőskalácsozás -mint közösségi minőségi időtöltés - népszerűsítésével összehozzuk az embereket, hogy a hagyományok kreatív újragondolása által megőrizzük és továbbadjuk a kürtőskalácshoz kapcsolódó értékeket.

Célunk, hogy az egész világon ismertté váljon a legédesebb hungarikumunk: az egyszerre erdélyi, székely és magyar kürtőskalács, ezáltal valóra váljon álmunk, hogy a kürtőskalácsot egyszer úgy emlegessék magyar termékként, mint az olaszok pizzáját vagy a franciák croissantját.

Üzletfilozófiánkat legfontosabb erényeink határozzák meg: a becsületesség és a kedvesség. Hiszünk abban, hogy kizárólag a kemény, kitartó munka hoz eredményt és sikert. Kiemelten fontosnak tartjuk egyedi üzleti kultúránk fejlesztését, mely által minden kollégánk sajátjaként kezeli a márkát, és érezheti azt, hogy egy nagy, összetartó csapat részeként a legjobb vásárlói élmény elérésért dolgozik.
Sikerünk titka összetett, de döntő szerepet játszik benne vevőink elégedettsége: hazánkban és határainkon túl is, mindenütt számos elégedett vevőnk igazolja, hogy kürtőskalácsaink és desszertjeink szívvel-lélekkel készülnek!

Vitéz Kürtős értékekA Vitéz Kürtős receptje a csapat “nagymamájától”: Simó Irmától származik, melyet az évek során a munkatársainkkal közösen fejlesztettünk igazi Vitéz Kürtős ízzé. Nagymamitól a vidámság és a szorgalmas munka mellett a következő szlogent is megtanultuk: “Itt a finom kürtőskalács: friss, meleg, ropog – ha elfogy, még hozok!” A Vitéz Kürtős csapatát napjainkig ez a szemlélet, szorgalom és munkaszeretet jellemzi – Irma néni pedig a kezdetektől egészen 2008 májusáig kísérte aktívan a csapatot, és 2020 januárjáig látott el minket jó tanácsokkal.

100% VEVŐELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
“Az igazi kürtőskalács szívvel-lélekkel – a több mint elégedett vásárlókért!” Számunkra az a legfontosabb, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal örömet vigyünk a mindennapokba. Ezért sütjük a legjobb alapanyagokból a legfinomabb kürtőskalácsot, majd a legkedvesebb kiszolgálással nyújtjuk azt át annak érdekében, hogy vásárlóink mindig, minden körülmények között elégedettek legyenek és visszamosolyogjanak ránk. Ugyanezt a mosolyt szeretnénk vevőink arcán tartani akkor is, ha távoznak tőlünk – ezért 100%-os garanciát vállalunk minden termékünkre. Ha kell, újat sütünk, kicseréljük, kijavítjuk, visszavesszük, ha pedig nincs más megoldás, akkor a vételárat is visszafizetjük – egyszóval minden esetleges problémára olyan megoldást kínálunk, amely vásárlóinknak egészen biztosan a legjobb.

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
Vállalkozásunkban kiemelten fontosnak tartjuk a környezettudatos szemléletmódot. 2019 tavaszától környezetkímélő, műanyagmentes, lebomló, kukoricából készült csomagolóanyagot is használunk kürtőskalácsaink és desszertjeink csomagolásához, ezzel is hozzájárulva ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez. Elviteles poharaink, dobozaink, szívószálaink műanyagmentesek, szalvétánk újrahasznosított papírból készül. Nem forgalmazunk műanyagpalackos üdítőitalokat és ásványvizet, illetve ahol lehet, olyan termékeket és nyersanyagokat vásárolunk, melyek csomagolása szintén műanyagmentes. Munkatársaink számára újratölthető, ballonos ásványvizet, illetve szűrt, magnéziummal dúsított csapvizet biztosítunk, székhelyünkön pedig a szelektív hulladékgyűjtés mellett haladunk a papírmentesség felé, illetve ahol lehet újrahasznosított papírt használunk.

Fontosnak tartjuk a legkülönbözőbb művészeti tevékenységek támogatását is, így például támogattuk a marosvásárhelyi András Lóránt Társulat kortárs táncszínházat, vagy a budapesti Indygo, illetve Harlekin zenekarokat. 2020-ban csatlakoztunk a Pink Gasztro Kampányhoz, mellyel a mellrák elleni küzdelemre, illetve ennek támogatására igyekszünk felhívni a figyelmet és minden októberben támogatni őket. De mindemellett megédesítettük már több árvaház, óvoda rászoruló gyermekeinek a napját egy-egy finom kürtőskaláccsal. Rendszeresen támogatjuk a Budapesti Székelybált, az AIESEC - nemzetközi diákszervezet - valamint a FIVOSZ - Fiatal Vállakozók Országos Szervezete - különböző eseményeit a kürtőskalács felajánlásainkkal.