Edesmacko domolky daniel PRINT 014
Edesmacko domolky daniel PRINT 002
Edesmacko domolky daniel WEB 007
Edesmacko domolky daniel WEB 012
Edesmacko domolky daniel PRINT 046
Edesmacko domolky daniel WEB 004
Edesmacko domolky daniel PRINT 047
Rejtett kincs a Városliget határán

Édes Mackó kürtőskalács cukrászda - MÉD 2021 Közönség díj - Épített környezet -

Édes Mackó kürtőskalács- cukrászda, mint belső építészeti projekt bekerült a 2021 Média Építészeti Díj - Épített Környezet Kategória - 10 finalistája közé. Szavazz október 31-ig, hogy elnyerjük a közönségdíjat!

A nemzetközi zsűri idén is harminc projektet választott ki az elmúlt egy évben publikált legizgalmasabb munkák közül. Ezek között van számos lakóház, középület, kortárs művészeti alkotás és műemléki helyreállítás is. Mostantól a közönségszavazás dönt, hogy melyik projekt a legkedveltebb. Ha tetszik a helyünk és szerettek hozzánk járni, akkor ITT SZAVAZHATTOK a Fló Architects által tervezett kürtőskalács-cukrászdánkra!

Edesmacko domolky daniel WEB 016
Csillogó, halványszürke kerámia falburkolat, istállólámpák, filigrán lucfenyő szerkezetek és egyedi tölgyfa bútorok. Csővári Linda és Demeter Ágota tervezése.

Képzeljük el amint egy finom süteményt majszolgatva hirtelen megtöri a csendet egy csacsi bőgése, vagy néhány lópata hangja. A jószágok tőlünk alig pár méterre, nyugodtan álldogálnak, míg mi épp egy kürtőskalácsból falatozunk. Szürreális kép, de hát biztos lehet találni kárpát-medencei ihletettségű hoteleket Afrikában – gondolhatnánk. A megoldás azonban sokkal egyszerűbb, ugyanis elég csak ellátogatnunk a Városliget peremén található Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdába, hogy hasonló élményben lehessen részünk. Mi több mindezt egy hangulatos és ízlésesen berendezett teraszon és egy modern, letisztult, minden részletében igényes belső térben tapasztalhatjuk meg.

Íme az ÉPÍTÉSZFORUM cikke az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda (belső)építészeti tervezéséről, hogyan kezdődött a projekt a Fló Arhitects kezei alatt és hogyan nyerte el végső formáját!

Ha tetszik a helyünk és szerettek hozzánk járni, akkor ITT SZAVAZHATTOK a Fló Architects által tervezett kürtőskalács-cukrászdánkra, hadd nyerjük el a MÉD 2021 Közönség díját - épített környezet kategóriában!