Kepernyofoto 2021 01 24 17 46 23
Olajos kalacs tejszinnel faval
IMG 0695
Gmfank
Hazicsoki szakacskonyv 04
Eszem-iszom, dinom-dánom

Farsangi események az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában

Farsangi Kürtőskalács Hétvégék esemény sorozatunkat a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megtartjuk! Íme az állomások: Kürtősfánkok Hétvégéje, Édesmackó Farsang, Farsangi Mentes Kürtőskalács Hétvége, Valentin Kürtőskalács Napok, Féláras Kürtőskalács Hétvége, Farsangfarka-Kürtősfánk Napok

Tematikus napok farsangi FACEBOOK esemeny meret

Mostmár hagyománynak is nevezhetjük, hogy a farsangi időszakban több tematikus eseményt is tartunk az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában, íme az idei hétvégék kínálatai:

KÜRTŐSFÁNOK HÉTVÉGÉJE - JANUÁR 22-23.

Farsang időszakában a kürtősfánk készítése igen népszerű és családról-családra szálló hagyomány Székelyföldön. Ennek a hangulatát hozzuk el egy hétvégére az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdába. Lesz sima fahéjas-cukros, vanília krémes és tejszínhabos kürtősfánk is, amelyet már sokan ismerhettek akár a Kürtőskalács Fesztiválról is!

Természetesen ezen a hétvégén különböző összeállítású Kürtősfánk Boxokat házhoz is rendelhetitek majd a WOLT vagy a FOODPANDA szolgáltatásain keresztül.

ÉDESMACKÓ FARSANG - JANUÁR 29-30

A Fővárosi Állat-és Növénykert minden évben január végén megszervezi a Mackófarsangot, mely keretében mackó les és sok-sok érdekes program várja a látogatókat, és mint mindig, a jelmezben vagy mackóval érkező 14 éven aluli gyermekeknek a belépés 200 Ft/fő!

Ezen programon felbuzdulva, erre a hétvégére mi Édesmackó farsangot hirdetünk, ahol a főszerepet a közkedvelt ÉdeSmaci Házicsokik kapják! Csak ezen a hétvégén lesz ismét kínálatunkban a kakaós, rumos és fehér verziók mellett a karamell-golyós házicsoki.

FARSANGI GM ÉS TM KÜRTŐSKALÁCS HÉTVÉGE - FEBRUÁR 5-6.

Farsangi eseményeink sorából nem maradhat ki a Glutén- és Tejmentes Kürtőskalács Hétvége sem - hisz megígértük, hogy az ételintoleranciával élők számára is készítünk "mentes" kürtősfánkokat. Így ezen a hétvégén a hagyomány gm, tm kürtőskalácsok mellett, készítünk glutén-, tej- és tojásmentes kürtősfánkot is.

VALENTIN KÜRTŐSKALÁCS NAPOK - FEBRUÁR 12-14.

Ezeken a napokon főleg párokat várunk, de természetesen nem csak nekik szánjuk a Páros Brunch Menünket, mely tartalmaz kürtőskalács-desszertünkből egy-egy kóstolót és ajándék málnás limonádé jár hozzá. De ilyenkor több desszertünk is a szerelem jegyét ölti magára, így lesz Valentin Kürtős Krémes, ÉdeSmaci Szív Házicsoki, Páros Kürtős Love Box -melyet házhoz is rendelhettek (ez is rendelhető egész hónapban) és Valentin Kürtős Szelet - kürtős szeletek eperkrémmel karamellcsokival bevonva - de a Mackó bájital is (fűszeres forralt almaié) segíthet felfűteni a hangulatot egész februárban.

FÉLÁRAS KÜRTŐSKALÁCS HÉTVÉGE - FEBRUÁR 19-20

És zárjuk az esemény sorozatunkat egy igazán kedvező ajánlattal: ezen a hétvégén minden klasszikus kürtőskalácsunk féláron lesz, míg a különleges ízek, mint málnás, epres, csokicseppes, maracuja ízű vagy a meggyes-mákos kürtőskalácsunk félár+feláron lesz kapható. És természetesen mint mindig egy kürtőskalács-desszertünk is akciós lesz!

FARSANGFARKA - KÜRTŐSFÁNK NAPOK FEBRUÁR 25 - MÁRCIUS 1.

Közkívánatra, a farsang utolsó napjaira - péntektől húshagyó keddig újra sütünk kürtősfánkokat az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában. Farsang időszakában a kürtősfánk készítése igen népszerű és családról-családra szálló hagyomány Székelyföldön. Ennek a hangulatát hozzuk el még néhány napra. Lesz sima fahéjas-cukros, vanília krémes és tejszínhabos kürtősfánk is, amelyet már sokan ismerhetnek a Kürtőskalács Fesztiválról is!

CSAK PÉNTEKEN - KÖZKÍVÁNATRA LESZ GM ÉS TM KÜRTŐSFÁNK IS!

Természetesen ezen a hétvégén különböző összeállítású Kürtősfánk Boxokat házhoz is rendelhetitek majd a WOLT vagy a FOODPANDA szolgáltatásain keresztül.

Várunk hát nagy szeretettel a Farsangi Kürtőskalács Hétvégéken és persze nem csak!

A program és a kínálat változtatásának jogát fenntartjuk!

Vitéz Kürtős csapata