Vitez kurtos HQ domolky WEB 032
Vitez kurtos HQ domolky WEB 042
Vitez kurtos HQ domolky WEB 025
Vitez kurtos HQ domolky WEB 039
Vitez kurtos HQ domolky WEB 035
Vitez kurtos HQ domolky WEB 031
Bemutatóterem. Oktatótér. Workshop helyszín.

Ilyen lett a Vitéz Kürtős megújult székhelye

Elképzeltük, és úgy is lett! Évek óta vágytunk egy a Vitéz Kürtős nevéhez méltó bemutatóteremre, amely nem csak székhelyül szolgál, hanem itt bemutathatjuk saját fejlesztésű termékeinket, kellemes környezetben fogadhatjuk vendégeinket, tarthatunk kürtőskalács sütő workshopokat és kollegáinkat is egy kreatív miliőben képezhetjük!

Vitez kurtos HQ domolky WEB 012
A kürtőskalács mesterség bemutatásának magas színvonala

A 16. kerületi székhelyünk eddig is működött a kiegészítő termékeink átvevőpontjaként, de az itt kialakításra kerülő, új bemutatótermünkkel tovább szeretnénk fokozni a vásárlói élményt. Az új bemutatóteremben sor kerül tanácsadásra is, de vásárlóink első kézből nézhetik meg a saját tervezésű termékeink első makettjeit is.

Vitéz Kürtős bemutatóterem

Bemutatótermünkben főként a VITÉZ GASTRO brand alá tartozó, saját fejlesztésű kürtőskalácssütő termékeink, grill- és sütés kiegészítő eszközök, valamint a BÜKKFASZÉN családba tartozó termékek kerülnek bemutatásra, de kürtőskalács sütő workshopok helyszínéül is szolgál már.

Vitéz Gastro kürtőskalács sütő termékek
Bake'n'Roll - kürtőskalács grillsütő
Vitéz Gastro kürtőskalács sütő termékek
Bükkfaszén és grill termékek

Hosszú tervezés előzte meg az átalakítást, melynek célja az volt, hogy egy olyan helyet alakítsunk ki, ahol nemcsak a cégünk irányításának egy kényelmes központja kap helyet, hanem, ahol a fő termékünk, a kürtőskalács, mint hungarikum bemutatásának méltó környezetet tudunk biztosítani.

Vitéz Kürtős székehelye
Vitéz Kürtős bemutatóterem

Ahol nem csak a kürtőskalács sütő termékek kerülnek bemutatásra, hanem az érdeklődők meg tudnak nézni oktató videókat, akár csapatépítő workshopok helyszíne is lehet, ahol kvízeket vetítünk le, Hungarikum társasjátékkal játszhatnak, illetve a szakmával, gasztronómiával kapcsolatos könyveket böngészhetnek.

Hungarikum társasjáték

Köszönjük Demeter Ágotának a gyönyörű belsőépítészeti tervezést (Fló Architects), aki az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda és a tihanyi üzletünket is tervezte, Kovács Istvánnak és az Otthon Team Kft-nek a kivitelezést, Kárpáti Timót által vezetett Timbor-fa Kft-nek az asztalos munkát és bútorok pontos kivitelezését. És köszönjük a Hungarikum Főosztály anyagi támogatását!

További hasznos linkek, érdekességek, ami hozzájárult, hogy ilyen szép lett az új bemutatótermünk:

Fotó: Dömölky Dániel - Deep Photo

Kiegészítő design: Tame Fox - Edith Szabó Design

Lámpatestek: Rio Lámpastúdió

Szőnyeg, bútorok: Innoconcept, Kinnarps