Magyarország kedvenc kürtőskalács-ízesítése: a barnacukor és a fahéj
elegyével megszórt kalács minden érzékszervünket kényezteti. Hargitai
bükkfaszén felett pirítjuk, ennek köszönhetően kapja meg azt a
tökéletesen ropogós, aranybarna, cukormázas külsőt és puha belsőt,
amellyel vendégeink többségét azonnal meghódítja. A karácsonyi vásárokon
az ünnepi hangulat elengedhetetlen kelléke.
MÉRET: 21 cm, SÚLY: 250 g, ÁTMÉRŐ: 7 cm
Összetevők:
glutén- és tejmentes lisztkeverék (Mimen fehér kenyér és kalács lisztkeverék, NaturBit), cukor, élesztő, növényi margarin, só, Alpro rizstej
Nyomokban glutént tartalmazhat, mivel egy légtérben készítjük más termékeinkkel.
Minden szerdán és pénteken frissen készítjük az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában!