


Horváth Zsolt vagyok a BodrogSmoker és a BodrogHibachi, valamint a KicsiZso Reggeliző Kávézó tulajdonosa! Több mint 8 éve használom a Bükkfaszent, amely az általam gyártott grillek és smokerek, legjobb “üzemanyag”. Tökéletes mérete a legjobb sütőinkbe és egy 10 órás sütést, 80 kg hússal a +Atomba, 3 kg Bükkfaszénnel megoldjuk. Kevés hamu marad utána, és tökéletes hőt biztosít!Nem tudok jobb faszenet mint a Bükkfaszén!"
Horváth Zsolt, KicsiZso Reggeliző
“Mivel évek óta foglalkozunk kürtőskalács sütéssel, csak mi tudjuk igazán mi a különbség faszén és faszén között. Ezért a legszebb és legjobb kürtőskalácsok sütéséhez mindig is kizárólag a legjobb minőségű bükkfaszenet kutatjuk fel és használjuk.”
Vitéz Kürtős, Budapest
"Nem túlzás azt mondani, hogy egyszerűen bele vagyok bolondulva a fába és faszénparázsba, nyáron és télen is folyamatosan sütök, nem csak az éttermemben, hanem szabadidőmben kint is, bent is. Az egyik kedvencünk az étteremben pl. a reuben, ami azért egyedülálló, mert közel 10 órán keresztül sütjük faszénen, barbecue kemencében a marhaszegyet, és ez kerül bele a szendvicsbe, friss zöldsalátával. Persze a kulcs a bükkfaszén parazsa, füstje, aminél jobb fűszer egyszerűen nem létezik. Naponta 20-30 kiló szenet mindig elsütünk, így folyamatosan kell az utánpótlás a BÜKKFASZÉN forgalmazójától. Örülök, hogy a BÜKKFASZÉN nagyköveteként közelebb hozhatom az emberekhez a faszénen sütést és a grillezés kultúráját. Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység”
Serényi Zsolt, a Tetovált Séf, a BpBarBq tulajdonosa
Bármilyen kérdése van Ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésére:
Átvevő hely címe: 1161 Budapest, József utca 92.
Tel: 06704158357 , email: info@bukkfaszen.hu