Grillracs bakenroollhoz
Kicsi ZSo Bukkfaszen
Lead kep bukkfaszen slider oriasplakatnew
Bakenroll kurtpskalacs sites
Grillracs
Kicsi Z So barbeque
Krumpli faszen
HARGITAI Bükkfaszén

VITÉZ GASTRO termékekről

Hargitai BÜKKFASZÉN, Mini Grill BAKE'N'ROLL Kürtős Sütő, Kürtősfánk SÜTŐRUDAK, Kürtőskalács SÜTŐFÁK - szortiment a VITÉZ GASTRO termékekből

A VITÉZ ernyőmárka alá tartozó VITÉZ GASTRO almárkánk az otthoni kürtőskalács-sütéshez kapcsolódó, saját fejlesztésű termékeinket foglalja magában, mint például a Mini Grill KÜRTŐS Bake’n’Roll, a Kürtőskalács Sütőfák, a Kürtősfánk Sütőrudak, valamint az ezekhez használatos grill eszközök: grillrács, elemes motor, koppantó stb, illetve ezek működtetéséhez használatos minőségi, HARGITAI BÜKKFASZÉN, mely szintén a VITÉZ GASTRO családba tartozik.

Vitéz Gastro termékek

Természetesen ezek a termékek mind a VITÉZ KÜRTŐS kürtőskalács brandből nőttek és váltak önálló márkává, bizonyítva az elmúlt 20 év szorgalmas munkáját, mely évek alatt nem csak a hagyományos, faszénparázson sült kürtőskalács és a kürtőskalácsból készült desszertjeink készítése volt a fókuszban, hanem folyamatosan figyelve a vásárlói igényeket - születtek meg a kürtőskalács sütéshez kapcsolódó kiegészítő termékeink.

Kepernyofoto 2020 12 09 0 35 57
Az első vevői kérések ezek voltak: hogyan tudnak otthon kürtőskalácsot sütni és honnan szerezzenek be jó minőségű bükkfaszenet? 10 éve megoldást nyújtunk erre.

Több mint 20 éve foglalkozunk hagyományos kürtőskalács sütéssel, melyhez mindig igyekeztünk a legjobb minőségű faszenet használni, hisz a parázs milyensége adja az igazi kürtőskalács cukormázának a minőségét.

De hogyan lett saját márkás faszenünk? Két történés kellett hozzá:

Mivel anno Székelyföldről indultunk a különböző vásárokba, így adott volt hogy onnan hoztuk a faszenet is, mellyel jól tudtunk dolgozni, így nem is foglalkoztunk igazán a milyenségével. Akkor kerültünk bajba, amikor egyszer egy késő őszi rendezvényen, Sárváron elfogyott a faszenünk, és Budapestig betérve az összes benzinkútra, barkácsboltba alig bírtunk összegyűjteni pár zsák faszenet, de azzal sem tudtunk igazán dolgozni, mert nem volt hője, ami megsüsse a kürtőskalácsokat és gyorsan leégett. Akkor megfogadtuk, hogy soha nem maradhatunk farkaslaki faszén nélkül.

Faszénen sült kürtőskalács

Egy másik alkalommal pedig a mellettünk dolgozó szabadtéri vendéglátós kért kölcsön tőlünk faszenet, mert elfogyott az övé és amikor vissza akarta vásárolni, akkor inkább kifizettettük vele, minthogy rosszabb minőségű faszenet kapjunk cserébe. Ezután mindig tőlünk rendelte a rendezvényekre a faszenet.

Ekkor két dologra jöttünk rá ebben: az egyik, hogy a jó minőségi, kemény fából készült faszén nagy kincs, a másik, hogy Magyarországon a faszenet csak szezonálisan tartják a polcokon - így jött az ötlet, hogy legyen saját márkás, saját csomagolású faszenünk, amely magas minőséget képvisel és amelyet akár más vendéglátó egységeknek forgalmazni is tudunk.

Bármilyen kérdése van Ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésére:

Átvevő hely címe: 1161 Budapest, József utca 92.

Tel: 06704158357 , email: info@bukkfaszen.hu

BUKKFASZEN by VITEZ logo
Évre évre egyre több faszenet adunk el, így megalkottunk saját márkánkat, mely ma kiszolgálja akár a Michelin-csillagos éttermeket, de a hétvégi grillezőt is.

Mint Földijó-Gasztro Kft. több mint 10 éve forgalmazzuk a minőségi bükkfaszenet országszerte, ám mint kürtőskalács készítő cég, a Vitéz Kürtős standjainál már több mint 20 éve használjuk nap mint nap az igazi, faszénparázson sült kürtőskalács készítéshez.

Ezt látva a szabadtéri rendezvények vendéglátósai hamar rákaptak az általunk használt faszénre, és mára már nem csak a fesztiválok gasztrósait szolgáljuk ki minőségi bükkfaszénnel, hanem a legjobb budapesti és vidéki éttermekbe is mi szállítunk. A teljesség igénye nélkül: Kicsi Zsó, Bábel, Borkonyha, Bazaar, Textúra, Byblos, Bogazici, Déryné, La Fabrica, Halászbástya, Floga Grill, Titiz, Seraj, K31 Vasüzlet Balatonfüred, Code Zero Csopak, Három Majom Balatonalmádi, és számos más gyroszos és kürtőskalácsos az Erdélyből importált faszenet használja. Viszonteladóink között van a Grilltársaság, Kisgömböc Hentes Bolt, Valódi Étkek Boltja.

Néhány éve Horváth Zsó - alias Kicsi Zsó - a Kicsi Zsó Reggeliző és Étterem, valamint a Bodrog Smoker BBQ tulajdonosa, vendéglátós, szakács, BBQ- és grillfanatikus, aki smokereket gyárt, különböző barbeque workshopokat tart az ország számos pontján és nem mellesleg él-hal az igazán jó faszénért - nagykövetként áll mellettünk!

KicsiZsó bükkfaszénen grillezés

Légy te is a legjobb grillezők közt, és használj minőségi bükkfaszenet!

Bármilyen kérdése van Ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésére:

Átvevő hely címe: 1161 Budapest, József utca 92.

Tel: 06704158357 , email: info@bukkfaszen.hu

Bukkfaszen kiszerelesek
4 féle kiszerelésben kapható a BÜKKFASZÉN: 10 kg-os, 5 kg-os, 3 kg-os és 9 kg-os, mely utóbbi válogatott minőség, smokerbe, kamadóba, green egg-be ajánlott!