VIGALOM 2024 FACEBOOK
ZSL4260
Malnabon
Bejglibon
TBP09532
Kurtoskalacs Vigalom video boritokep
A tavasz legízletesebb fesztiválja

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

Május 10-12. között újra megnyílik a kürtőskalács mennyország kapuja a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ugyanis beköszönt a 4. Kürtőskalács Vigalom, aminek egyik főszereplője a Kürtős BEJGLIBON és a Dupla Málnás Kürtősbon lesz!

Bejglibon
A mákos és diós bejgliről lehet, hogy a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha tavasszal is megkóstolhatnád a kedvenceidet, ezúttal különleges formában?

Már év elején nagyon várjuk a májust, amikor együtt ünnepelhetjük kicsikkel és nagyokkal ezt a mennyei hungarikumot. Hónapokkal előtte törjük a fejünket az újdonságokon, és ezúttal a KÜRTŐSBON (az új formá(t)öltött kürtőskalács) variálhatóságát választottuk fókusznak, hisz még mindig ő a közelmúlt slágerterméke.Így örömmel kísérletezgettünk új ízekkel és már teszteltük is, úgyhogy a Vigalom újdonságaként elhozzuk nektek a Dupla Málnás KÜRTŐSBON-t, amely kívül belül málnás, valamint a diós és mákos BEJGLIBON-okat.

Természetesen most is minden termékünk alapja a faszénparázson sült eredeti kürtőskalács, hisz #alegjobbparázsonsütve, melyet sokféleképpen bolondíthatunk meg.

Mivel május a szerelem hónapja, szívesen nyúlunk az egyik kedvenc alapanyagunkhoz: a málnához, így igazi málna mennyország lesz az Állatkertben a kürtős standokon – megjelenik a a KÜRTŐSBON-ban, az Édes Mackó különleges, kürtőskalácsból készült desszertjeiben is.


Emellett természetesen a vendégek választhatnak a különböző ÍZBOMBÁK-ból, melyet vegán alapanyagokból fogunk készeteni , de lesz külön glutén-, tej-, tojásmentes kürtőskalács is, és persze a hagyományos ízesítésű kürtőskalácsok sem maradnak el.

Sőt a közkedvelt Csináld magad! kürtőskalács standon a vállalkozó szelleműek maguk süthetik meg a saját kürtőskalácsukat, kipróbálva azt is, hogyan készül az igazi kürtőskalács!

Csináld magad

A 4. Kürtőskalács Vigalmon is a családi programok kerülnek fókuszba, mesemondók, bábszínház, kézműves foglalkozások, arcfestés, állatokkal kapcsolatos ismeretterjesztő programok és változatos zenei kínálat szórakoztatja majd a kürtőskalács rajongóit.

Nézzük milyen programmal készülünk a Fővárosi Állatkerttel karöltve:

4. Kürtőskalács Vigalom programja
4. Kürtőskalács Vigalom térkép

A rendezvény általános állatkerti belépőjeggyel, éves bérlettel és 4 évszakos bérlettel is látogatható. Ha kifejezetten a rendezvény programjaira érkezel, akkor a belépést az Állatkert Körhinta melletti kapuján ajánljuk!

2024. május 10-12.
4. Kürtőskalács Vigalom
a Fővárosi Állat- és Növénykertben!

Várunk szeretettel a 4. Kürtőskalács Vigalomra, nézd meg mi vár rád, ha ellátogatsz hozzánk!